Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Jesienny Supersprint 2012
Autor Wiadomość
mitsu_pl 
Forumowicz

Auto: Subaru Forester
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 04-11-2012, 12:47   Jesienny Supersprint 2012

Z przyjemnością zapraszamy wszystkich miłośników sportowej rywalizacji na kolejną imprezę organizowaną przez nasz Automobilklub.
Tradycyjnie areną zmagań sportowych będzie Tor Szutrowy w Mikołajkach, na którym rozgrywane były fragmenty Rajdu Polski 2012.

Niestety, na chwilę obecną nie możemy stwierdzić, czy będziemy ścigać się na szutrze, czy też może na śniegu, ale emocji na pewno nie zabraknie.

Start imprezy o godzinie 10:00

więcej info:

http://ak-mazurski.pl/
Mitsubishi Galant E88A 2.5 TT

JayChyl 
Mitsumaniak

Auto: EA5A 01' Avance TipTr.
Wysłany: 06-11-2012, 01:53   

Na to można się pisać :D

mitsu_pl 
Forumowicz

Wysłany: 09-11-2012, 23:10   

Jak chcesz to dawaj, Niepodległości w Białym zabrakło dla nas miejsca! Ale do mikołajek jedziemy :)

JayChyl 
Mitsumaniak

Wysłany: 12-11-2012, 22:43   

Byliśmy, zaliczyliśmy. Niedługo fotorelacja z rajdu

cwaniak 
Mitsumaniak

Auto: Lancer 1.8 DI-D 115KM
Kraj/Country: Belgium
Wysłany: 12-11-2012, 23:09   

JayChyl napisał/a:
Byliśmy, zaliczyliśmy
Raczej byłem lepiej by pasowało, masz możliwość wysyłania mas meili

Mitsubishi CARISMA 02r 1.9 DI-D

Mitsubishi CARISMA 01 1.6 16V sprzedana dla trol81

JayChyl 
Mitsumaniak

Wysłany: 13-11-2012, 11:28   

Byliśmy i zaliczyliśmy, bo nie tylko ja tam byłem, ale i mitsu4x4 oraz kilku jego znajomych, tata, brat. Razem 3 Galanty, do tego 3x Evo, (jeden z Białegostoku), kilka Subaretek itp. Trochę tych Miśków jednak było... Dla potwierdzenia niedługo pojawi się trochę zdjęć. Massmaile nic nie dają. Już przerabiałem to 2 razy. Massmail wysłany 2 razy - jeden raz 2 tygodnie przed spotem, a następnie 3 dni przed spotem (mowa o spocie w Czarnej Białostockiej) Zjawiło się kilka osób, deklarowało się kilkanaście.. na Podlasiu jest zarejestrowanych ponad 1000 użytkowników. Podobnie twierdzą inni moderatorzy z mało aktywnych rejonów. Dopóki ludzie się nie zmobilizują, frekwencja na spotach będzie znikoma. Tylko Ci, którzy odwiedzają to forum regularnie, zjawiają się na spotach.

P.S. Byłem na kilku spotach w Białymstoku, miałem raz 85km, raz 115km. Kiedyś w 2009, 2010 podonie po ok 90km. Nigdy Cię cwaniak nie spotkałem... a jesteś z Białegostoku. Jak to możliwe, że mając 90km z Łomży i również mało czasu, jestem w stanie pojawiać się co jakiś czas na spotach, a nigdy się jeszcze nie spotkaliśmy? Mitsu 4x4 również pojawił się raz na spocie w Białymstoku, a też ma około 70km drogi. Na ostatnim spocie zorganizowałem krótką sesję (nie było zbytnio czego "focić", bo frekwencja była znikoma) i przekazanie gadżetów (zapachy, naklejki). Jednak w miarę możliwości coś się dzieje, ale dopóki nie spotkamy się na spocie, to nie będziesz wiedział, że "w miarę możliwości" spełniam powinności moderatorskie.

cwaniak 
Mitsumaniak

Wysłany: 13-11-2012, 15:19   

Ja dołączyłem 05-02-2011 to dla tego nie bylem w 2009 2011 na spotach, a od kilku miesięcy jestem zza granica A jesli chodzi o Czarna to juz pisałem dlaczego mnie nie było.
JayChyl napisał/a:
Już przerabiałem to 2 razy

A jak uczyłeś sie jeździć na rowerze to tez dwa razy tylko próbowałeś :D :D 2 minuty i wysłane

JayChyl napisał/a:
Dopóki ludzie się nie zmobilizują

Jak maja sie zmobilizować jak nikt o niczym nie wie. Większość zagląda na forum MM jak im coś potrzeba.

JayChyl napisał/a:
będziesz wiedział, że "w miarę możliwości" spełniam powinności moderatorskie

Ja w to nie watpie, ale w Pozostałych regionach są organizowane jakieś gadżety (koszulki, bluzy,czapeczki,nalepki) regionalne a u nas :?: :?: :?: :?: :?:

mitsu_pl 
Forumowicz

Wysłany: 14-11-2012, 00:13   

cwaniak napisał/a:
Ja dołączyłem 05-02-2011 to dla tego nie bylem w 2009 2011 na spotach, a od kilku miesięcy jestem zza granica A jesli chodzi o Czarna to juz pisałem dlaczego mnie nie było.
JayChyl napisał/a:
Już przerabiałem to 2 razy

A jak uczyłeś sie jeździć na rowerze to tez dwa razy tylko próbowałeś :D :D 2 minuty i wysłane

JayChyl napisał/a:
Dopóki ludzie się nie zmobilizują

Jak maja sie zmobilizować jak nikt o niczym nie wie. Większość zagląda na forum MM jak im coś potrzeba.

JayChyl napisał/a:
będziesz wiedział, że "w miarę możliwości" spełniam powinności moderatorskie

Ja w to nie watpie, ale w Pozostałych regionach są organizowane jakieś gadżety (koszulki, bluzy,czapeczki,nalepki) regionalne a u nas :?: :?: :?: :?: :?:

Stary, nie obraź się, ale Ty przebywając za granicą nie powinieneś się udzielać za wszystkich... Ja siedziałem 4 miechy u dojczów, i starałem się trzymać język za zębami, bo wiedziałem, że i tak nic nie zrobię, bo jestem 1200km od miejsca zamieszkania... Dlatego myślę, że szkoda Twoich nerwów i drażnienia innych tymi postami... Jak ktoś coś będzie chciał to sam to napisze, Ty nie musisz w imieniu innych...

cwaniak 
Mitsumaniak

Wysłany: 14-11-2012, 01:21   

mitsu_pl napisał/a:
Stary, nie obraź się, ale Ty przebywając za granicą nie powinieneś się udzielać za wszystkich.

mitsu_pl, no ale co zrobisz ze taka jest PRAWDA,co mamy sie OSZUKIWAĆ.
Wszyscy rozumieją ze jesteście ( WETERANAMI mitsu_pl, 14-07-2007 JayChyl, 21-09-2007
mitsu_pl a może jestem jedyny który to napisze ( bo jest za granica) i ma wywalone na wszystko inne
No Chłopie jak nawet JayChyl nie umie zorganizować darmowych wizytówek
Jest nas
1. marycjusz
2. benq
3. rajder
4. angopl
5. Arktic
6. emilio_09
7. bluecard88
8. mitsu_pl
9. radeksz82
10. bazz
11. pkonopek
12. 19sebo20
13. zawoj
14. Mythicus
15.Otik
16. trolu81
czy ktoś dostał wiadomość o spocie :finga:

:finga: :finga: :finga: :finga: :finga: :finga: :finga: :finga:

JayChyl 
Mitsumaniak

Wysłany: 14-11-2012, 16:14   

cwaniak napisał/a:

Sam sobie rozwiałeś powyższym swoje wątpliwości. Każdy wie jak jest.

O jakich darmowych wizytówkach mowa? Ostatnio płaciliśmy po 10zł za komplet i tylko kilka osób kupiło, które były w Czarnej Białostockiej, łącznie ze mną. Jeżeli miałeś dostęp do zrobienia wizytówek taniej w Białymstoku, to chyba lepiej dla ogółu Mitsumaniaków z Podlaskiego, bo po co mieliby przepłacać za wizytówki, których zrobienie u nas w Łomży kosztuje znacznie więcej? (rok temu orientowałem się już w cenach, w Białymstoku było 65% taniej).

cwaniak napisał/a:
Ja w to nie watpie, ale w
Pozostałych regionach są organizowane jakieś gadżety (koszulki, bluzy,czapeczki,nalepki) regionalne a u nas :?: :?: :?: :?: :?:

Tak, nalepki i zapachy zawsze mam ze sobą na spotach... Naklejki już się skończyły i będę musiał zamówić nowe, a zapachów jeszcze trochę zostało. Sporo było naklejek, tak szybko się skończyły. To chyba świadczy o tym, że sporo osób odebrało te gadżety.

Jeżeli chodzi o koszulki czy czapki, to przepraszam, ale jak ma ich kupić raptem z 5-10 osób, to szkoda w ogóle zachodu na produkcję. Cena byłaby kosmiczna.

Resztę pozostawię bez komentarza. Następnym razem wyślę massmaila na tydzień przed planowanym spotem i zobaczymy, czy zjawi się przynajmniej 75% osób z listy, którą cwaniak dodałeś wyżej. Dodam tylko, że ta funkcja została aktywowana dość niedawno, a na aktywację czekałem kilka miesięcy, gdyż możliwość wysyłania massmaili miał tylko TNT.

cwaniak 
Mitsumaniak

Wysłany: 15-11-2012, 11:59   

JayChyl napisał/a:
O jakich darmowych wizytówkach mowa
cytuje Firebee ''informuję, iż na początku grudnia postaramy się wyprodukować nową edycję Mitsumaniakowych wizytówek i rozesłać do moderatorów regionalnych '' i z tego co się dowiedziałem to Ty powinieneś mieć je razem z innymi gadżetami

JayChyl napisał/a:
Ostatnio płaciliśmy po 10zł za komplet
tak bo te wizytówki zostały zrobione za moja kasę, a wszystkie pieniądze ze sprzedaży są przekazywane na konto MMD. I tym zajmuje sie marycjusz

JayChyl napisał/a:
Jeżeli chodzi o koszulki czy czapki, to przepraszam, ale jak ma ich kupić raptem z 5-10 osób, to szkoda w ogóle zachodu na produkcję. Cena byłaby kosmiczna.
z tego co sie dowiedziałem to koszt takiej koszulki wyniesie jakieś 25-30 złociszy

mitsu_pl 
Forumowicz

Wysłany: 15-11-2012, 13:14   

Chłopaki, zaczynacie ostro lecieć po bandzie... to nie temat na takie pogawędki... robi się porządne OT...

JayChyl 
Mitsumaniak

Wysłany: 15-11-2012, 21:35   

Cytat:
cytuje Firebee ''informuję, iż na początku grudnia postaramy się wyprodukować nową edycję Mitsumaniakowych wizytówek i rozesłać do moderatorów regionalnych '' i z tego co się dowiedziałem to Ty powinieneś mieć je razem z innymi gadżetami

Jak na razie mamy Listopad...

Cytat:
z tego co sie dowiedziałem to koszt takiej koszulki wyniesie jakieś 25-30 złociszy

W Łomży 60zł najtańsza przy tylu szt.
Już lepiej zrobić jakieś zamówienie w sklepie internetowym.

cwaniak 
Mitsumaniak

Wysłany: 16-11-2012, 12:32   

JayChyl napisał/a:
Jak na razie mamy Listopad...
tylko dla Patryka chodziło o grudzień 2011

JayChyl napisał/a:
W Łomży 60zł najtańsza przy tylu szt.

Już lepiej zrobić jakieś zamówienie w sklepie internetowym.

Z tym to nie ma problemu tylko trzeba jakiś projekt zrobić a kolega Kordianek2 jest narzazie niedostępny

JayChyl 
Mitsumaniak

Wysłany: 16-11-2012, 17:57   

Cytat:
tylko dla Patryka chodziło o grudzień 2011

Cóż, nie dostałem żadnych wizytówek. Może o mnie zapomnieli? Maila z informacją też nie otrzymałem , że w ogóle takowe wizytówki będą dostępne dla modów regionalnych.

[ Dodano: 19-11-2012, 04:06 ]
Fotorelacja z Rajdu:

https://plus.google.com/photos/106964504482920766840/albums/5812354330941526465?authkey=COHbw_-6murnQQ

Odpowiedz do tematu