|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Dobry warsztat- wymiana łożyska w skrzyni - Toruń |
Autor |
Wiadomość |
bakus_44
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Galant 2.5 v6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-11-2012, 20:18 Dobry warsztat- wymiana łożyska w skrzyni - Toruń
|
|
|
Witam.
Znacie jakis dobry warsztat w toruniu lub okolicach, w ktorym potrafiliby zdiagnozowac usterke, ewentualnie w razie potrzeby rozebrac skrzynie, wymienic co potrzeba i poprawnie ją złożyc?
Szumi mi w Galancie 2,5v6 ponoć jakieś łożysko, być może wałka sprzęgłowego, ale możliwe też, że skrzynia. Rozebranie skrzyni to ponoć nie taka błaha sprawa, łatwo coś zepsuć i lepiej to zlecić fachowcom...
Możecie mi kogoś polecić?
[ Dodano: 11-11-2012, 19:44 ]
dodam, że z objawów wynika, że to najprawdopodobniej wielokrotnie maglowane na forum nieszczęstne łożysko wałka sprzęgłowego, które najlepiej wymienic razem z łożyskiem oporowym. Wiecie gdzie w Toruniu robili takie rzeczy, znaja sie na tym i zrobiliby mi to dobrze? |
|
|
|
 |
|
|