|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Uszczelnienie chłodnicy |
Autor |
Wiadomość |
Patrykus
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Eclipse GS 2.0 1992
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 24 Lut 2012 Posty: 38 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 07-12-2012, 21:13 Uszczelnienie chłodnicy
|
|
|
Jaki środek proponujecie do uszczelnienia chłodnicy? Sączy się delikatnie od strony silnika i denerwuje mnie ta para spod maski? Kiedyś w dodge uszczelniłem k2 za 4zł a leciało ciurkiem, rok czasu i spokój jest do dzis. |
_________________ Polowanie na S13 240SX
Mitsubishi Eclipse 2.0 '92r. obecny
Mustang GT 5.0 T-tops '88r. obecny lecz rozbity
Dodge Caravan 3.0 '94r. obecny.
Mazda 323F 1.8 '91r.
Daihatsu Charade GTI '94r. |
|
|
|
 |
rosomak1983
Mitsumaniak werbalny terrorysta

Auto: Lancer GTi 2.0 Eclips 4x4 2.0T
Pomógł: 40 razy Dołączył: 06 Lut 2008 Posty: 7852 Skąd: Łańcut
|
Wysłany: 08-12-2012, 20:43
|
|
|
proponuje wymienic chłodnice... ostatecznie polutowac. Proszki zasyfia Ci układ po co Ci to. |
_________________ Dzis jest pierwszy dzień reszty Twojego życia... Co z nim zrobisz zależy od Ciebie. Działaj!!!
-Tato czy ten samochod jest zepsuty ???
-Nie synku.... to Diesel.....
Life is 2 short to drive boring cars
6 bolt only...
Najczesciej o trolowanie oskarzaja same Trole gdy brakuje im argumentów do trolowania
 |
|
|
|
 |
piotruś
Forumowicz ,DZIECI KWIATY.''
Auto: ford S-Max.
Pomógł: 4 razy Dołączył: 11 Gru 2005 Posty: 243 Skąd: ZGIERZ
|
Wysłany: 20-12-2012, 18:03 Re: Uszczelnienie chłodnicy
|
|
|
Patrykus napisał/a: | Jaki środek proponujecie do uszczelnienia chłodnicy? Sączy się delikatnie od strony silnika Kiedyś w dodge uszczelniłem k2 za 4zł a leciało ciurkiem, rok czasu i spokój jest do dzis. |
I słusznie też tak wszyscy robią bo do lutowania to za stary samochód i do tego kupa roboty ze wszystkim . |
|
|
|
 |
|
|