Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Jak się siedzi w pajero sport na tylnej kanapie
Autor Wiadomość
Nemrod_66 
Nowy Forumowicz

Auto: Space Star
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 16-12-2012, 00:21   Jak się siedzi w pajero sport na tylnej kanapie

Mam pytanie o wygodę siedzenia z tylu dla osob ok. 180 cm wzrostu. Czy ten samochód nadaje sę na dłuższą drogę, czy jest to tradycyjnie furka dla kierowcy i pasażera.

Nemrod_66

[ Dodano: 19-12-2012, 08:21 ]
Koledzy,
Czy nikt nie potrafi dać miarodajnej odpowiedzi? Jest to dla mnie dość ważne. Chodzi o to czy osoby wyższe mają wygodę w podróżowaniu tym samochodem na tylnej kanapie. Chciałbym Wasze spostrzeżenia odnieść do Jeep'ów, w których pozycja siedzenia przypomina tę, jaką się przyjmuje podczas defekacji w plenerze.
Pozdr

Nemrod_66

Pavel 
Nowy Forumowicz

Auto: Montero Sport
Wysłany: 19-12-2012, 16:11   

Mam syna 190 cm i jakoś daje radę, nie narzeka w każdym razie. Nie ma tam takich wygód jak z przodu ale wydaje mi się, że jest daleko lepiej niż w pickapach (te w których siedziałem z tyłu mają siedzenia przystosowane chyba do przewozu owiec :D )

Besiek 
Forumowicz

Auto: Pajero 3 3,2 DI-D
Wysłany: 19-12-2012, 17:57   

Jako że ja jedyny prowadzę swojego Sporta to mogę Ci tylko powiedzieć że mając 180 cm wzrostu mieszczę się za fotelem kierowcy ustawionym dla mnie. Nie jestem w stanie odpowiedzieć jak się czują cztery litery, nogi i kręgosłup po dłuższej jeździe na tylnej kanapie.

Nemrod_66 
Nowy Forumowicz

Auto: Space Star
Wysłany: 20-12-2012, 08:13   

Dziękuję kolegom za odpowiedz. Mam mam już obraz, ale muszę go potwierdzić organoleptycznie. Namierzyłem ostatecznie Sporta, do którego się przymierzę. Zadając pytanie nie miałem jeszcze takiej możliwości.

Jeszcze raz dzieki.
Nemrod_66

jeremy 
Mitsumaniak

Auto: Pajero Sport
Wysłany: 22-12-2012, 14:28   

witam,

siedzi się ok ja mam 195 cm wzrostu dawałem radę, miejsca jest sporo. Teraz jestem właścicielem Sporta wiec nie polecam siedzieć wyższym niż 170 cm cm za mną.

Odpowiedz do tematu