Jak się siedzi w pajero sport na tylnej kanapie |
Autor |
Wiadomość |
Nemrod_66
Nowy Forumowicz
Auto: Space Star
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-12-2012, 00:21 Jak się siedzi w pajero sport na tylnej kanapie
|
|
|
Mam pytanie o wygodę siedzenia z tylu dla osob ok. 180 cm wzrostu. Czy ten samochód nadaje sę na dłuższą drogę, czy jest to tradycyjnie furka dla kierowcy i pasażera.
Nemrod_66
[ Dodano: 19-12-2012, 08:21 ]
Koledzy,
Czy nikt nie potrafi dać miarodajnej odpowiedzi? Jest to dla mnie dość ważne. Chodzi o to czy osoby wyższe mają wygodę w podróżowaniu tym samochodem na tylnej kanapie. Chciałbym Wasze spostrzeżenia odnieść do Jeep'ów, w których pozycja siedzenia przypomina tę, jaką się przyjmuje podczas defekacji w plenerze.
Pozdr
Nemrod_66 |
|
|
|
 |
Pavel
Nowy Forumowicz

Auto: Montero Sport
|
Wysłany: 19-12-2012, 16:11
|
|
|
Mam syna 190 cm i jakoś daje radę, nie narzeka w każdym razie. Nie ma tam takich wygód jak z przodu ale wydaje mi się, że jest daleko lepiej niż w pickapach (te w których siedziałem z tyłu mają siedzenia przystosowane chyba do przewozu owiec ) |
|
|
|
 |
Besiek
Forumowicz

Auto: Pajero 3 3,2 DI-D
|
Wysłany: 19-12-2012, 17:57
|
|
|
Jako że ja jedyny prowadzę swojego Sporta to mogę Ci tylko powiedzieć że mając 180 cm wzrostu mieszczę się za fotelem kierowcy ustawionym dla mnie. Nie jestem w stanie odpowiedzieć jak się czują cztery litery, nogi i kręgosłup po dłuższej jeździe na tylnej kanapie. |
|
|
|
 |
Nemrod_66
Nowy Forumowicz
Auto: Space Star
|
Wysłany: 20-12-2012, 08:13
|
|
|
Dziękuję kolegom za odpowiedz. Mam mam już obraz, ale muszę go potwierdzić organoleptycznie. Namierzyłem ostatecznie Sporta, do którego się przymierzę. Zadając pytanie nie miałem jeszcze takiej możliwości.
Jeszcze raz dzieki.
Nemrod_66 |
|
|
|
 |
jeremy
Mitsumaniak

Auto: Pajero Sport
Pomógł: 4 razy Dołączył: 16 Lis 2012 Posty: 77 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 22-12-2012, 14:28
|
|
|
witam,
siedzi się ok ja mam 195 cm wzrostu dawałem radę, miejsca jest sporo. Teraz jestem właścicielem Sporta wiec nie polecam siedzieć wyższym niż 170 cm cm za mną. |
|
|
|
 |
|