|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
szyberdach I rozrusznik |
Autor |
Wiadomość |
czarekSS
Nowy Forumowicz
Auto: 2.0
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-01-2013, 15:20 szyberdach I rozrusznik
|
|
|
Mam pytanie a raczej 2 pytania. Co moze byc przyczyna otwierania sie szyberdachu a raczej uchylania Przy przekreceniu stacyjki? a drugie to jesli rozrusznik byl sprawdzany na sucho I dziala to czemu auto nie chcialo odpalic?co moze byc przyczyna ze nie kreci rozrusznik jak jest zalozony do samochodu? |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 08-01-2013, 20:46
|
|
|
Oba objawy mogą mieć związek z kostką stacyjki, zwarciem lub przerwą w obwodzie elektrycznym, jak sie włoży łapki i wytęży umysł to się znajdzie usterkę. |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
czarekSS
Nowy Forumowicz
Auto: 2.0
|
Wysłany: 09-01-2013, 09:16
|
|
|
Dzieki za pomoc bo nie wiem co jest grane jak jest cieply silnik to znaczy po przejechaniu jakiegos odcinka to juz szyberdach sie nie otwiera przy ponownym zapalaniu ale jak tylko ostygnie to juz sie uchyla a rozrusznik znowu zaczal krecic nie mam pojecia o co chodzi moze na przewodech cos jest nie tak |
|
|
|
 |
|
|