[EAx 97-04] Galant 2.4GDI, 1999r, sedan, Częstochowa |
Autor |
Wiadomość |
FASCYNAT
Nowy Forumowicz
Auto: MITSU
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-01-2013, 15:20 [EAx 97-04] Galant 2.4GDI, 1999r, sedan, Częstochowa
|
|
|
WITAM WSZYSTKICH OSTATNIEGO CZASU ZACZOŁEM POSZUKIWANIA SWOJEGO WYMAZONEGO GALANTA CHCIALEM ZAPTAC KOGOS CO SADZI O TYM AUCIE PRZESYLAM ZALACZNIK Z GORY DZIEKUJE ZA OPINIE I CZEKAM NA ODPOWIEDZ POZDRAWIAM SYLWEK
http://otomoto.pl/mitsubishi-galant-C27320450.html

Kod: | 5 800 PLN 1 423 EUR brutto
OtoKredyt: Chcesz kupić ten samochód? rata 174 zł
Model, Typ:
Mitsubishi Galant VI, Sedan / Limuzyna
Rocznik:
1999
Przebieg:
219 000 km
Rodzaj paliwa:
benzyna
Silnik:
2400 cm³ (Moc 150 KM / 110 kW)
Skrzynia biegów:
manualna
Kolor:
srebrny-metallic
Liczba drzwi:
4/5
Kraj aktualnej rejestracji:
Polska
Sprzedajesz podobne auto? Dodaj podobne ogłoszenie
Dodatkowe informacje
Cechy zewnętrzne:
alufelgi, światła przeciwmgłowe
Bezpieczeństwo:
ABS, ASR, poduszki powietrzne, immobiliser
Komfort:
el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, centralny zamek, wspomaganie kierownicy, tapicerka welurowa
Opis pojazdu
Oferujemy do sprzedaży samochód marki MITSUBISHI GALANT z 1999 roku z bardzo dynamicznym silnikiem 2,4 o mocy 150KM.
Samochód jest w bardzo dobrym stanie zarówno technicznym jak i wizualnym. Silnik ,skrzynia biegów, oraz pozostałe podzespoły pracują bez żadnych zastrzeżeń.
Jest to wersja wyposażenia :klimatyzacja typu „climatronic”, elektryczne szyby, elektryczne lusterka, podgrzewane fotele, welurowa tapicerka, centralny zamek, wspomaganie kierownicy, 2 x AIR BAG, immobiliser, aluminiowe felgi, ASR, ABS i wiele innych dodatków.
Wnętrze pojazdu jest bardzo ładne, bardzo dobrze utrzymane. Samochód prezentuję się bardzo atrakcyjnie. Samochód posiada normalne ślady dobrego użytkowania.
Gorąco polecam i zapraszam do obejrzenia tego samochodu, który z pewnością wart jest zainteresowania i ewentualnego zakupu. Samochód jest w każdym momencie do sprawdzenia zarówno u nas ( możliwość sprawdzenia stanu technicznego w warsztacie samochodowym na miejscu ) lub w każdym dowolnym miejscu wskazanym przez Państwa.
Przyjmujemy w rozliczeniu inne bezwypadkowe samochody.
Kredytujemy wszystkie samochody na korzystnych warunkach, z niskim oprocentowaniem, bez pierwszej wpłaty, bez zaświadczeń i poręczycieli. Wszystko w ciągu 24h.
Kupujący nie płaci opłaty skarbowej ani żadnych innych podatków skarbowych. Ponosi tylko koszt przerejestrowania w wydziale komunikacji.
Godziny otwarcia:
poniedziałek - piątek 9-17
sobota 9-15
niedziela 10-14
Kontakt:
tel. 034 368-00-69
tel./fax 034 368-06-98
Sprzedaż: 601-184-312, 515-660-299
-Niniejsze ogłoszenie jest informacją handlową i nie stanowi oferty w myśl art. 66, § 1. Kodeksu Cywilnego.
-Opisy pochodzą z samochodów po ich oględzinach i mimo staranności przy ich dodawaniu mogą zawierać błędy. Opisy oraz zdjęcia nie są więc podstawą do roszczeń wobec Auto Komisu. Jeśli zauważysz błąd w opisie prosimy o kontakt. Sprzedający nie odpowiada za ewentualne błędy lub nieaktualność ogłoszenia, za co przepraszamy.
Dane kontaktowe
Serwis otoMoto nie posiada dodatkowych danych Sprzedającego, poza zawartymi w ogłoszeniu.
F.H.U "GOLD CAR"
ul. Św.ROCHA 68 - wjazd ul. Sikorskiego
42-200 Częstochowa |
|
Ostatnio zmieniony przez fj_mike 03-01-2013, 18:20, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
jacek11
Mitsumaniak Yatsu~eku
Auto: EA2W Żółwik, Outlander CW8W
Pomógł: 122 razy Dołączył: 07 Lis 2007 Posty: 11165 Skąd: Radomsko
|
Wysłany: 01-01-2013, 15:53
|
|
|
Silnik w tym aucie nie cieszy się dobrą opinią,i stąd prawdopodobnie niska cena |
|
 |
Sunderland86
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Galant EA2A
Pomógł: 11 razy Dołączył: 30 Lis 2011 Posty: 1050 Skąd: Ostróda
|
Wysłany: 01-01-2013, 17:03
|
|
|
Auto ze Skandynawii - grzane tyłki i brak poduchy dla pasażera. |
_________________ 28.04.2014 [*]
 |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 01-01-2013, 19:09
|
|
|
FASCYNAT, dostosuj post do obowiązujących w tym dziale wymagań:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=40247
PRZESTAŃ TAKŻE PISAĆ Z CAPSLOCKIEM |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

|
Wysłany: 01-01-2013, 19:16
|
|
|
jacek11 napisał/a: | Silnik w tym aucie nie cieszy się dobrą opinią,i stąd prawdopodobnie niska cena |
Mylisz się. Ten silnik nie cieszy się powodzeniem w Polsce. |
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
FASCYNAT
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 01-01-2013, 21:01
|
|
|
Dziekuje za opdowiedz.Ale dlaczego uwazasz ze ten silnik jest nie najlepszy, jakimi wadami sie charakterezuje?CZy wogole jest dynamiczny i ktory bys polecil jak cos?? Jest to dla mnie waznie poniewaz chcial bym miec mojego cudownego GALANTA>jeatem tutaj nowy wiec nie czepiajcie sie mnie bledow bo jestem dyzlekykiem (wtajemniczeni wiedza o czym pisze ).A co do fj_mike to masz naprawde niezlego misiaczka hehe co tam masz ciekawego pod maska i jak ci sie sprawuje???.pzdr
[ Dodano: 01-01-2013, 21:07 ]
Moze ktos wie o jakiejs "laleczce" za nie duze pieniazki(niestety nie jestem sultanem ) z checia bym sie o nia zatroszczyl i dobrze o nia dbal z gory dzieki S.. |
|
|
|
 |
matrixadam
Forumowicz
Auto: Galant 2.5 V6 automat
Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Sty 2012 Posty: 103 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 02-01-2013, 12:52
|
|
|
Szukaj 2.5 V6. Nie będziesz zawiedziony |
_________________ Galant 2.5 V6 automat kombi 2000 rok |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

|
Wysłany: 02-01-2013, 15:49
|
|
|
FASCYNAT napisał/a: | jeatem tutaj nowy wiec nie czepiajcie sie mnie bledow bo jestem dyzlekykiem |
Co nie zwalnia Cię z wyłączenia CAPS LOCKA
Teraz jest dobrze.
2.4GDI to dobry silnik. V6 daje jednak większą frajdę i taniej jest go zagazować. Dlatego także polecał bym V6.
FASCYNAT napisał/a: | A co do fj_mike to masz naprawde niezlego misiaczka hehe co tam masz ciekawego pod maska i jak ci sie sprawuje??? |
To trzeba cały temat przeczytać
FASCYNAT, dostosuj temat do wymogów (wklej treść ogłoszenia, skopuj zdjęcia i wstaw je do pierwszego postu). |
 |
|
|
|
 |
FASCYNAT
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 02-01-2013, 17:42
|
|
|
Dziekuje za rade co do doboru silnika ale niestety musze tez uwzglednic budzet ktory mam niestety ograniczony a co do tego V6 to ktory byscie bardziej polecili automat czy manual.Czy z automatem nie ma klopotow.Dzieki pozdro |
|
|
|
 |
Sunderland86
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Galant EA2A
Pomógł: 11 razy Dołączył: 30 Lis 2011 Posty: 1050 Skąd: Ostróda
|
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21947 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 03-01-2013, 12:21
|
|
|
FASCYNAT napisał/a: | Czy z automatem nie ma klopotow | Nie ma praktycznie żadnych. Z manualem wręcz przeciwnie. |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

|
Wysłany: 03-01-2013, 15:02
|
|
|
Hugo napisał/a: | Nie ma praktycznie żadnych. Z manualem wręcz przeciwnie. |
Wiesz to z praktyki? |
 |
|
|
|
 |
Tomek
Mitsumaniak forumowy ekspert

Auto: Q50s Red Sport
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 11092 Skąd: Wieliczka
|
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

|
Wysłany: 03-01-2013, 18:21
|
|
|
FASCYNAT, temat dostosowałem. Jednak kolejny twój temat w tym dziale nie spełniający wymogów poleci do kosza.
Pozdrawiam, mod działu. |
 |
|
|
|
 |
predatorix
Forumowicz

Auto: Galant 2.4 GDI Sport Edition
|
Wysłany: 11-01-2013, 23:16
|
|
|
Przy przebiegu 219000 km raczej na pewno do wymiany samoregulatory, Poza tym auto przy normalnej jeździe rozsądnie pali,jest wygodne no i piękne. 2.4 GDI to dobry slnik. Ja na początku chciałem kupić 2.5 V6 ale nie znalazłem odpowiedniego egzemplarza. Myślę ,że nie będziesz zawiedziony 2.4 |
_________________ Kuba
 |
|
|
|
 |
|