Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Naszywki "Mitsumaniaki"
Autor Wiadomość
b2vos 
Mitsumaniak

Auto: COLT 1.3 95KM INTENSE 5D BLUE
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 19-03-2013, 10:20   Naszywki "Mitsumaniaki"

Na prośbę Firebee wrzucam temat naszywek. Aby nie kopiować tematu podaję odnośnik ze szczegółami a tutaj skrócony opis.

Z racji, że nie mogłem znaleźć (znalazłem ale temat zdechł) informacji odnośnie propagacji wród klubowiczów naszywek oraz potrzebą wykonania dla siebie bluzy z naszym logo, narodziła się koncepcja wznowienia naszywek "Mitsumaniakowych". Nadmienię, że dostałem błogosławieństwo od Firebee (za co jeszcze raz serdecznie dziękuję) a ponadto chcę się podzielić i umożliwić Wam posiadanie takiej naszywki - co by nie być samolubem:). Poniżej linki wykonania dużej naszywki. Moneta na pierwszym zdjęciu w celu odwzorowania skali :)

Wyroby oceniam jako super dokładne. Naszywki są wykonane na filcu z klejem termoaktywnym czyli żelazko w dłoń i grzejemy przez szmatkę (zalecenie prania w temp do 40st.). Ostatecznie ceny ustalone na 6 zł (duża), 4,5 zł (średnia), 3 zł (mała) oczywiście przy zamówieniu 100 sztuk.

Poniżej inna wersja naszywek (co prawda skan). Inna technika niż powyższe - z bardzo miłego materiału. Niestety te bez kleju.

< MAŁA
< DUŻA

Zainteresowani i chętni zapraszam do wpisów poniżej. Zamówienie może być zrealizowane po zebraniu odpowiedniej liczby osób. Możemy ustalić inne metody dystrybucji lub osoby zajmujące się gadżetami mogą przejąć temat. Podam co i jak na priv. Wszystko do obgadania. Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu