Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Pajero IV po liftingu. Co zmieniono ?
Autor Wiadomość
aret87148 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Pajero IV 3.2 DID
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 08-04-2013, 18:45   Pajero IV po liftingu. Co zmieniono ?

Witam. Szukałem wszędzie i w zasadzie niewiele znalazłem... :(
Miałem Pajero IV 2007r które sprzedałem ponieważ nie podobało mi się kilka rzeczy - hałas z rozrządu i czasem szarpał automat przy zmianie biegów. :!:
Teraz mam zamiar kupić miśka z 2012 roku i słyszałem że zmieniono tam kilka rzeczy. Podobno automat jest nowy i rozrząd też jest poprawiony....
Czy ktoś coś wie na ten temat ?
Będę wdzięczny za każdą informację.

PiotrKw 
Forumowicz

Auto: nie Pajero3.2 Touareg3.0 Q74.2
Wysłany: 08-04-2013, 19:11   

aret87148 napisał/a:
Szukałem wszędzie i w zasadzie niewiele znalazłem...

Bo cięzko coś znaleść :wink: Ja mam Pajero III z 2005 roku . Podjechałem nim ostatnio do salonu ( dzwonili z zaproszeniem na jazdę próbną ) Wsiadłem do IV z 2012 roku i ...... lepiej się zbiera , oczywiste 200 KM , trochę inaczej wygląda , silnik pracuje tak samo a nawet bardziej "twardo" , biegi zmieniane tak samo płynnie . Po jeździe wsiadłem do mojego , ruszyłem tą samą trasą na obwodnicę trójmiasta i ..... za diabła nie mogłem znaleść tej różnicy..... 180 tyś zł w wartości pojazdów :wink: :wink: Chyba jeszcze mój za dobrze utrzymany i nie nadszedł jego czas :wink: :wink:
Co do zmienionych rozwiązań technicznych to pewnie Zbyszek2m będzie wiedział coś więcej .

Nash13 
Nowy Forumowicz

Auto: Pajero IV long, aut
Wysłany: 29-09-2014, 00:08   Re: Pajero IV po liftingu. Co zmieniono ?

aret87148 napisał/a:
Witam. Szukałem wszędzie i w zasadzie niewiele znalazłem... :(
Miałem Pajero IV 2007r które sprzedałem ponieważ nie podobało mi się kilka rzeczy - hałas z rozrządu i czasem szarpał automat przy zmianie biegów. :!:
Teraz mam zamiar kupić miśka z 2012 roku i słyszałem że zmieniono tam kilka rzeczy. Podobno automat jest nowy i rozrząd też jest poprawiony....
Czy ktoś coś wie na ten temat ?
Będę wdzięczny za każdą informację.

Moj jest z 2014 i jest dodatkowo wyciszony. Mam kumpla z pajero 2013 i tam rzeczywiscie duzo glosniej motor pracuje

mikello 
Mitsumaniak

Auto: 3.2 DID A/T 2008,
Wysłany: 04-02-2015, 14:38   

Od kiedy są montowane silniki 200KM?
Mam zamiar zmienić III na IV i zastanawiają mnie ogłoszenia roczników 2008 gdzie pojawia się wartość 200KM i 170KM.

Jeśli przeczyta to kolega Zbyszek, to czy do 170KM można dołożyć RalliTronic z III?

zbyszekm2 
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Wysłany: 04-02-2015, 15:43   

od 2009 roku

Odpowiedz do tematu