|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pomocy potrzebne graty do FTO |
Autor |
Wiadomość |
plaziorek
Nowy Forumowicz

Auto: FTO
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-04-2013, 00:09 Pomocy potrzebne graty do FTO
|
|
|
Witam wszystkich mój misiek potrzebuje dwóch chłodnic jednej co by się serducho nie ugotowało czyli cieczy a drugiej co bym ja w upalne dni nie upiekł się za sterami (klima).
Wiem że ciężko to u nas dostać ale zastanawiam się czy nie mam możliwości dobrania z innego modelu |
|
|
|
 |
elektryk
Forumowicz
Auto: auto
Pomógł: 33 razy Dołączył: 10 Sie 2008 Posty: 2082 Skąd: z ...
|
Wysłany: 27-04-2013, 17:12
|
|
|
Co do chłodnicy silnika to bym dopasował coś na wymiar, chyba najlepiej wymierzyć i pojechać na jakiś szrot. W moim outku poprzedni właściciel zamontował coś od nissana. Uchwyty wymagały przerobienia ale poza tym jest ok. Działa i buczy mimo że mocowania zarówno wentylatorów jak i samej chłodnicy do karoserii kombinowane. |
|
|
|
 |
figi
Forumowicz
Auto: Colt CC4A
Pomógł: 4 razy Dołączył: 23 Paź 2012 Posty: 42 Skąd: Piaseczno
|
Wysłany: 05-02-2014, 14:41
|
|
|
Jak mają na stanie to chlodnice wody kupisz np. w hurtowni FOTA, ich marki KAGER nr 31-2278
http://www.kager.com.pl/k...9B80F2BC1BF5D10
Jak nie to są jeszcze inne zmienniki ale wszystko pewnie tylko na zamówienie, i napewno nie tanio
np. tu:
http://www.magazyn.czesci...70--348355.aspx
============
taniej moze bedzie oddac do firmy, ktora profesjonalnie zajmuje sie regenracją chłodnic. Wymienią rdzeń i będzie jak nowa. |
|
|
|
 |
|
|