|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Spawanie tłumików - Wrocław + jego osłona |
Autor |
Wiadomość |
manzanillo [Usunięty]
|
Wysłany: 03-05-2013, 00:42 Spawanie tłumików - Wrocław + jego osłona
|
|
|
Witam serdecznie !
Koledzy, podpowiedzcie mi, gdzie dobrze i w rozsądnych pieniądzach mogę pospawać tłumik we Wrocławiu ? Zapewne jest wiele punktów, ale czy ktoś może kogoś polecić ? I jednocześnie proszę również o podpowiedź, co zrobić z przerdzewiałą osłoną tłumika. Tzn. jej stan jest taki, że przy robieniu tłumika powinna iść ona na złom, bo sypie się w rękach, więc czy myśleć coś o docięciu blachy na wymiar ( jeżeli tak, to gdzie szukać tych wymiarów ? ) i jej zamontowaniu, czy też szukać jakiejś używki, ale wtedy jest ryzyko, że ta znów się rozleci za jakiś czas.
Jak możecie, to proszę podzielcie się swoimi doświadczeniami.
Pozdrawiam serdecznie manzanillo |
|
|
|
 |
D1VenO
Forumowicz

Auto: galant avance, civic, delsol
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-05-2013, 16:51
|
|
|
Firma MARGO ul. Kudowska 15 [dŁugopolska] wjazd od ulicy borowskiej.
Szybko, tanio bezprobemowo. Nie wydziwiaja tylko robia co trzeba.
Oslone olej bedziesz mial lekkie auto. Poszukasz z rozbitka to zamontujesz. |
|
|
|
 |
deejay
Mitsumaniak

Auto: Rav4 Hybrid
|
Wysłany: 05-05-2013, 10:46
|
|
|
Polecam bdb tłumikarza , po prostu fach w ręku
Bałtyk PHU Wojciech Kołodziejski
Kontakt
53-607 Wrocław, ul. Robotnicza 9 a
Tel.: 717818585 |
|
|
|
 |
manzanillo [Usunięty]
|
Wysłany: 08-05-2013, 01:04
|
|
|
Dziękuję serdecznie koledzy za pomoc. Skorzystałem z podpowiedzi kolegi deejay i pojechałem do Bałtyku
Jeżeli chodzi o obsługę, to naprawdę fachowa, miła i szybka. Bez zbędnego marudzenia, jak to zazwyczaj jest u wszelkiej maści mechaników, że najpierw swoje muszą powiedzieć. Czas spędzony na miejscu łącznie z naprawą ok. 40min. Cena 70zł, ja dałem 80zł i jestem zadowolony.
UWAGA: Adres zmienił się i teraz jest to już: ul. Góralska 46 ostatnia brama po lewej, a nie ul.Robotnicza 9a.
Jeszcze raz dzięki za pomoc i pozdrawiam serdecznie. |
|
|
|
 |
D1VenO
Forumowicz

Auto: galant avance, civic, delsol
|
Wysłany: 08-05-2013, 10:13
|
|
|
No i super, tez mnie męczą takie typowe "wymieniacze" nagadają pierdół żeby wyszło jak to oni się znają żeby potem dowalić cenę jak trzeba, tylko przy okazji po drodze coś uszkodzą jeszcze ;P |
|
|
|
 |
|
|