Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Spawanie tłumików - Wrocław + jego osłona
Autor Wiadomość
manzanillo
[Usunięty]

Wysłany: 03-05-2013, 00:42   Spawanie tłumików - Wrocław + jego osłona

Witam serdecznie !

Koledzy, podpowiedzcie mi, gdzie dobrze i w rozsądnych pieniądzach mogę pospawać tłumik we Wrocławiu ? Zapewne jest wiele punktów, ale czy ktoś może kogoś polecić ? I jednocześnie proszę również o podpowiedź, co zrobić z przerdzewiałą osłoną tłumika. Tzn. jej stan jest taki, że przy robieniu tłumika powinna iść ona na złom, bo sypie się w rękach, więc czy myśleć coś o docięciu blachy na wymiar ( jeżeli tak, to gdzie szukać tych wymiarów ? ) i jej zamontowaniu, czy też szukać jakiejś używki, ale wtedy jest ryzyko, że ta znów się rozleci za jakiś czas.

Jak możecie, to proszę podzielcie się swoimi doświadczeniami.

Pozdrawiam serdecznie manzanillo

D1VenO 
Forumowicz

Auto: galant avance, civic, delsol
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 03-05-2013, 16:51   

Firma MARGO ul. Kudowska 15 [dŁugopolska] wjazd od ulicy borowskiej.

Szybko, tanio bezprobemowo. Nie wydziwiaja tylko robia co trzeba.

Oslone olej bedziesz mial lekkie auto. Poszukasz z rozbitka to zamontujesz.

deejay 
Mitsumaniak

Auto: Rav4 Hybrid
Wysłany: 05-05-2013, 10:46   

Polecam bdb tłumikarza , po prostu fach w ręku :wink:

Bałtyk PHU Wojciech Kołodziejski

Kontakt
53-607 Wrocław, ul. Robotnicza 9 a
Tel.: 717818585

manzanillo
[Usunięty]

Wysłany: 08-05-2013, 01:04   

Dziękuję serdecznie koledzy za pomoc. Skorzystałem z podpowiedzi kolegi deejay i pojechałem do Bałtyku ;)

Jeżeli chodzi o obsługę, to naprawdę fachowa, miła i szybka. Bez zbędnego marudzenia, jak to zazwyczaj jest u wszelkiej maści mechaników, że najpierw swoje muszą powiedzieć. Czas spędzony na miejscu łącznie z naprawą ok. 40min. Cena 70zł, ja dałem 80zł i jestem zadowolony.

UWAGA: Adres zmienił się i teraz jest to już: ul. Góralska 46 ostatnia brama po lewej, a nie ul.Robotnicza 9a.

Jeszcze raz dzięki za pomoc i pozdrawiam serdecznie.

D1VenO 
Forumowicz

Auto: galant avance, civic, delsol
Wysłany: 08-05-2013, 10:13   

No i super, tez mnie męczą takie typowe "wymieniacze" nagadają pierdół żeby wyszło jak to oni się znają żeby potem dowalić cenę jak trzeba, tylko przy okazji po drodze coś uszkodzą jeszcze ;P

Odpowiedz do tematu