|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] czarne kombi 2.0 '98 Katowice/Wrocław |
Autor |
Wiadomość |
puff
Nowy Forumowicz

Auto: Galant '98
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 12-06-2013, 12:34 [EAx 97-04] czarne kombi 2.0 '98 Katowice/Wrocław
|
|
|
Niestety jestem zmuszony ograniczyć budżet, więc znalazłem coś takiego
Cytat: | Mam do sprzedania Mitsubishi Galant 2.0 z instalacją gazową. Auto jest mocno doinwestowane, nie wymaga wkładu własnego.
W ciągu ostatniego roku wymienione zostały :
skrzynia biegów + nowe sprzęgło 3,5 tys zł
rozrząd -1,2 tys zł
przednie zawieszenie
regulacja instalacji gazowej- około 400 zł
układ wydechowy
uszczelnienia silnika
nowe opony letnie michelin pilot sport 3- 2 tys zł
nowe opony zimowe miechelin alpin sport 3 - 2 tys zł
nowe tarcze i klocki - 700 zł
dla zainteresowanych mam faktury
Dodatkowo auto ma zamontowaną instalację gazową renomowanej firmy Stag 200 koszt takiej instalacji to ok 1,5 tys zł
Daje to 12,3 tys zł tyle zostało zainwestowane w to auto.
Samochód idealnie nadaję się dla osób ceniących sobie wygodę, sportowe zacięcie, silnik generuje 136 km co pozwala jeździć dynamicznie, a zarazem ekonomicznie
spalanie to około 11 l/ 100 km gazu, koszt przejechania 100 km to około 26 zł dla przykładu jeżdżąc samochodem bez instalacji jest to koszt rzędu 60 zł
Auto używane raczej weekendami, większość czasu spędza na autostradzie wrocław- katowice. Auto sporadycznie jeżdżone po mieście co sprawia że nie jest narażone na polskie dziurawe drogi
Przez swoje gabaryty idealnie nadaję się na dalekie wyjazdy w 5 osób
Nie zamierzam zarobić na tym samochodzie, chodzi mi tylko o częściowy zwrot kosztów
Cena do delikatnych negocjacji,
Auto do obejrzenia w Katowicach lub Wrocławiu, po wcześniejszym ustaleniu |
Kod: | http://samochodypolsce.mitula.com/offer-detalle/10550/97963343560149891/1/1/mitsubishi-galant-kombi/Auto.pl |
Nieaktualne |
|
|
|
 |
|
|