|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
MOT Norwich |
Autor |
Wiadomość |
witor
Nowy Forumowicz
Auto: 2001 Carisma GDI
Kraj/Country: UK
|
Wysłany: 13-06-2013, 11:30 MOT Norwich
|
|
|
Niedawno przeniosłem się do Norwich i szukam stacji MOT w której by sie diagności nie za bardzo czepiali. Do tej pory mam doświadczenie z dwoma zakładami w Essex. W pierwszym (kwikfit) po teście koleś nawypisywał mi kupę bzdur w "advisories" jak na przykład "rdza na przewodach chamulcowych", której ne stwierdził później znajomy mechanik w Polsce. W drugim koleś pooglądał auto zbadał hamulce, światła (które są troche zmatowione i nie świecą idealnie ale uszły), zrobił analiżę spalin (kilkakrotnie bo za mierwszym razem coś było nie tak nie wiem czy wina auta czy aparatury pomiarowej) w końcu auto przeszło badanie pozytywnie. Szukam podobnego zakładu w Norwich w którym pracują ludzie z odrobiną dobrej woli (może Polacy?) nie utrudniający za bardzo sprawy i nie czepiający się pierdół. |
|
|
|
 |
|
|