|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[1.6] Zakup wymarzonego ASX-a |
Autor |
Wiadomość |
Gontar
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer Evo X
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-06-2013, 22:27 [1.6] Zakup wymarzonego ASX-a
|
|
|
Witam wszystkich MitsuManiaków
Jestem bardzo zainteresowany kupnem Asxa, mam do przeznaczenia około 65tysięcy, chciałbym zasięgnąć porady od ekspertów
Nowego Asxa, 2013 można dostać za około 65k w najbardziej ubogiej wersji, jaki waszym zdaniem zakup będzie bardziej korzystny ? nowy mitsu z salonu, czy może używany ? Znalazłem w krakowie Asx w najbogatszej wersji INTENS( ksenony, tempomat, składane lusterka , alusy 17" itp) z przebiegiem 10tys, gwarancja do 2015 roku, samochód był wystawowy, wygląda fajnie, jest to wersja przed liftowa, cena 65000.
Jaki wybór będzie lepszy ? Trochę boli mnie podstawowe wyposażenie nowego asxa, ale jednak co nowe to nowe
Pozdrawiam Kamil |
|
|
|
 |
Lucas123w
Mitsumaniak

Auto: Lancer 1.8 Invite
Pomógł: 11 razy Dołączył: 20 Mar 2012 Posty: 977 Skąd: Rumia
|
Wysłany: 15-06-2013, 22:34
|
|
|
Poszukaj przed lifta z przebiegiem 0 km. Jeszcze są takie. |
_________________  |
|
|
|
 |
Gontar
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 15-06-2013, 22:41
|
|
|
Dziękuje za szybką odpowiedz To nie takie łatwe, moja małżonka uparła się na kolor biały, i nic nie jest w stanie wpłynąć na jej decyzje, a białych jest zaskakująco mało.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
maniax86
Mitsumaniak

Auto: lancer 1.6 invite 2011r
Pomógł: 2 razy Dołączył: 29 Gru 2011 Posty: 811 Skąd: okolice rybnika
|
Wysłany: 16-06-2013, 01:10
|
|
|
Gontar, Najpierw sie zastanó który ASX bardziej ci się podoba.... sprzed liftu czy po lifcie..... mnie osobiście po lifcie bardziej odpowiada.... a jak masz do wydania te 65 k to chyba lepiej nówke brać..... optymalnym wyposażeniem w dobrym stosunku wyposażenie-cena jest wersja invite.... |
|
|
|
 |
Gontar
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 16-06-2013, 13:11
|
|
|
Dla mnie oba są super, małzonka ma podzielone zdanie. Jednak nowego z wyposażeniem Invite chyba do 65000 nie znajdziemy ;(
Pozdrawiam i dzięuje za odpowiedzi. |
|
|
|
 |
|
|