Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[1.6] Problem z wyborem modelu Asx-a
Autor Wiadomość
Wiesławek 
Nowy Forumowicz

Auto: colt
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 17-06-2013, 16:34   [1.6] Problem z wyborem modelu Asx-a

Witam, jestem nową osobą na forum, od kilku tygodni rozglądam się po salonach, na aukcjach w celu znalezienia ciekawego modelu Asxa.

Wybrałem dwa bardzo odpowiadające mi modele, problem w tym, że jeden jest nowy z salonu a drugi posiada przebieg 10.000km, był używany jako reprezentacyjny samochód salonu mitsubishi w łodzi. Posiada jeszcze gwarancje do 2015. Jego wersja wyposażenia to Intense, rok produkcji 2011, posiada ksenony, przyciemniane szyby, czujniki parkowania, zmierzchu itp. Nie posiada jednak lakieru metalizowanego.

Drugie mitsubishi jest z 2012 roku, nowy model z salonu, wyposażenie wersja Inform czyli ta najbardziej uboga, są w stanie dorzucić za 1000zł felgi aluminiowe 16", lakier biała perła. Ceny bardzo zbliżone.

Co byście doradzili ? która odsłona ASx-a bardziej przypadła wam do gustu ? pozdrawiam !!

Trik 
Mitsumaniak
1056/KMM

Auto: Lancer 1.5 invite '08
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 17-06-2013, 17:00   

Ja bym kupił tę wypasioną z 2011 roku, zakładam że data pierwszej rejestracji 2012 i dopłacił do "przedłużenia gwarancji na 5 lat" te 2,5 tysie do roku 2017 i z głowy. Przebieg 10kkm nie jest taki straszny, nawet jak coś się wysypie to masz gwarancję którą możesz przedłużyć tak jak Ci opisałem. Jeśli przyciemniane są tez szyby przednie boczne, pewnie folią, to i tak przy przeglądzie technicznym w 2015 będziesz tę folie zdzierał. Jeśli nie ma metalica to może tylko lepiej być, mniej zmartwień cy cóś. :biggrin:

Odpowiedz do tematu