|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
salon skuterów lub motocylki w kielcach |
Autor |
Wiadomość |
alvaro69
Forumowicz latajacy HOLENDER

Auto: Carisma 1.6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-07-2013, 21:45 salon skuterów lub motocylki w kielcach
|
|
|
siemka chciałbm zakupic jakas pszczółke na weekendy cos ok 250cm ale 150 tez ujdzie ,zeby nad wode dojechac co by auta po lesie bez sensu nie targac.
jakes tanie chinczyki mile widziane ma jechac i juz.panocki znacie jakies salony nie wliczac REAL i TESco |
|
 |
Havoc
Mitsumaniak

Auto: Carisma II 1.6
|
Wysłany: 03-07-2013, 16:27
|
|
|
A to jest sens coś takiego kupować z salonu? Nie lepiej coś ciekawego z "prawdziwych" motocykli? |
_________________ Obecnie: Carisma 1.6 '03
Odprawione ze służby: Galant EA2W 97' wściekły bordowy
Skasowana: Honda Concerto D16Z2 1.6 16V 93'
Był: Colt CA0 1.6 16V '92 x2
Był: Lancer 1.5 12V 4G15 C62A '90
 |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 03-07-2013, 16:55
|
|
|
Na wylocie z Kielc na Warszawę, Wiśniówkę, jak zjedziesz z osiedla "Na Stoku", tam gdzie są salony Toyoty i Subaru jest też zdaje się dealer Yamahy - być może ma jeszcze jakąś markę w ofercie. I chyba widziałem tam jakieś szyldy "Motocykle... coś tam". Przejedź się na Wiśniówkę i z powrotem bo bardziej widać te szyldy wjeżdżając do Kielc od tamtej strony. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
|
|