|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[FOTO] Bałkańskim Szlakiem 2013 - relacja z wyprawy |
Autor |
Wiadomość |
Szyszkowa
mod Pajero seek&destroy

Auto: Pajero 3,2 DiD
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 308 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 24-07-2013, 20:41 [FOTO] Bałkańskim Szlakiem 2013 - relacja z wyprawy
|
|
|
W niedzielę wróciliśmy z klubowej wyprawy na Bałkany. Zainteresowanych zapraszam do lektury relacji: https://pajero.org.pl/index.php?id=226 |
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Pomógł: 101 razy Dołączył: 23 Maj 2005 Posty: 8078 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 24-07-2013, 23:06
|
|
|
Nooo......
Droga przez Durmitor (Zabljak - Trsa) jest super. W Zablajku jest sympatyczny kemping Auto Camp Kod Boce - mniej więcej tu Kod Boce - może się przyda komuś, nocleg 5 EUR. Można nawet bez sprzętu turystycznego bo do dyspozycji są takie 2 os. domki. Warto tam na dzień, dwa się zatrzymać pochodzić po tych górkach.
Droga Cetinje-Kotor też zacna
W Albanii niestety nie byłem... Trzeba będzie to nadrobić. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
mjsystem
Forumowicz
Auto: ...
Pomógł: 27 razy Dołączył: 06 Sie 2010 Posty: 11637 Skąd: ...
|
Wysłany: 25-07-2013, 20:25
|
|
|
Szyszkowa napisał/a: | W niedzielę wróciliśmy z klubowej wyprawy na Bałkany. Zainteresowanych zapraszam do lektury relacji: |
Gratki i szczere zazrościny
Mam w planach w końcu dołaczyć |
|
|
|
 |
|
|