|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[ALL] Obroty podczas poboru prądu... |
Autor |
Wiadomość |
bear007 [Usunięty]
|
Wysłany: 21-01-2007, 10:33 [ALL] Obroty podczas poboru prądu...
|
|
|
witajcie...wczoraj wymienilem kondzie w ECU, obroty ustawiłem, silniczek hula normalnie nic nie szarpie równo trzyma ale:
-jak włączę światła badź ogrzewanie szyby obroty mi spadaja (wiem ze tak byc nie powinno) siarczyste!!
gdzie pogrzebac??przy czym... |
Ostatnio zmieniony przez karolgt 12-10-2007, 16:17, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
yossarian1983 [Usunięty]
|
Wysłany: 21-01-2007, 13:11
|
|
|
To normalne ze spadaja ale po chwili powinny sie podniesc. Uczyles ECU wolnych obrotow po jego naprawie? Ja tez tak mialem i reset ECU i nauczenie go obrotow pomoglo. Jak to zrobic masz opisane tu Link
Pzdr. |
|
|
|
 |
bear007 [Usunięty]
|
Wysłany: 21-01-2007, 13:38
|
|
|
yym jak wlacze rzeczywiscie spadaja i delikatnie sie podnosza ale nie na tyle ile jest pierwotnie bez poboru...
zrobiłem reset..pojeżdże 2 dni i zobaczymy... |
|
|
|
 |
endriu24 [Usunięty]
|
Wysłany: 22-01-2007, 07:26
|
|
|
Witam
W moim kolciku jest to samo.
Moim zdaniem należy wyregulować obroty ponieważ jak jest zimny i jest załączone ssanie to tego zjawiska nie widać a gdy silnik się rozgrzeje ssanie sie wyłączy to przy zwiększonym poborze prądu obroty spadają za chwilę trochę się podniosą ale to nie jest to samo. Do tego lekko trzęsie kierownicą.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|