Przesunięty przez: Hubeeert 14-05-2014, 13:28 |
Oferta Mitsubishi Carisma |
Autor |
Wiadomość |
adrixon94
Nowy Forumowicz
Auto: carisma
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-09-2013, 22:05 Oferta Mitsubishi Carisma
|
|
|
Witam
Poszukuję samochodu (nie ukrywam, że pierwszego) i ku mojemu zainteresowaniu ukazała się taka oto oferta :
link do ogłoszenia
Proszę was doświadczonych o opinię wiem, że nie wiele widać na ogłoszeniu ale być może ktoś już był i go oglądał, nie obrażę się również jeśli podpowiecie mi czy to aby jest dobre auto na początek jeździłem już kilkoma samochodami nie mam prawo jazdy od miesiąca jednakże nie chce ciągle jeździć pożyczonym, wiadomo o co chodzi .
Na samochód mam okolo 4 000 +/- (jednak wole przeznaczyc granice 3000) wiem, że nie kupie cuda za te pieniądze ale tego też nie oczekuje ma mnie tylko wozić będę go serwisował ( wymieniał co trzeba itd. )
Proszę o odpowiedź. |
|
|
|
 |
guner
Forumowicz
Auto: Carisma 1,6 2003
|
Wysłany: 04-09-2013, 19:08
|
|
|
W przypadku samochodu za 2 tys zł o jego wypadkowości raczej nie możemy mówić. Zresztą ta na moje oko miała przygodę z przodu. Zdjęcia bardzo kiepskiej jakości, brak fotek środka.
Ten samochód jest w Zduńskiej Woli. To zagłębie handlarzy i kupić tam fajny samochód w dobrym stanie za małą kasę to jak wyhaczyć dziewicę w burdelu. Wiesz mi bo ja już ten temat przerabiałem. Tam jak coś jest tanie to znaczy że totalna padaka (a na ściemę przez telefon nie daj się nabrać). |
|
|
|
 |
pyza
Forumowicz
Auto: carisma gdi 125KM elegance
|
Wysłany: 04-09-2013, 21:30
|
|
|
jak dla mnie pazdzierz.zaplacisz malo za auto a w czesciach wlozysz jak bys mial auto za 8000zl porzykladowo.przelicz sobie czy warto i czym bys jezdzil za ta cene wlozonych pieniedzy na wstepie a nie watpie zeby zamknelo sie na 1000zl.ja osobiscie bym tego nie bral |
_________________ elegance |
|
|
|
 |
Xiah
Forumowicz
Auto: Carisma 97r 1.6 GL
Pomógł: 8 razy Dołączył: 11 Lis 2009 Posty: 231 Skąd: Płock
|
Wysłany: 04-09-2013, 21:41
|
|
|
za taka cene to golfa II |
|
|
|
 |
guner
Forumowicz
Auto: Carisma 1,6 2003
|
Wysłany: 04-09-2013, 23:11
|
|
|
Tak z ciekawości wbijcie sobie w google nr telefonu tego handlarzyny. Ma albo miał inne oferty tanich samochodów. Jest np Opel Astra. Opis praktycznie taki sam jak Carismy. Też w grudniu wymieniał olej i filtr, rok temu amortyzatory podobnie jak akumulator. Koleś stworzył sobie jeden tekst do wszystkich aut. Zmiany są kosmetyczne. Nie dojść że napisał to z błędami to nawet nie chce mu się stworzyć coś nowego jak sprzedaję inny samochód. Pewnie jak zadzwonisz powie Ci że jest właścicielem od lat X. Jak dojedziesz na miejsce to dowiesz się że akurat właściciel musiał wyjechać pilnie a on go zastępuje. |
|
|
|
 |
adrixon94
Nowy Forumowicz
Auto: carisma
|
Wysłany: 05-09-2013, 20:33
|
|
|
dzięki wielkie za odpowiedzi chyba sobie odpuszczę znalazłem mitsubishi lancer 1.3 w gazie co prawda nie grzeszy wyglądem(rysy itd) ale na pewno nie był bity (sprzedawca z góry powiedzial ze trzeba wymienic olej , rozrząd , filtry reszta jeszcze daje rade swiece byly wy,mieniane i kable są rachunki itd także , jade jutro go obejrzeć zobaczę co z tego będzie . |
|
|
|
 |
Xiah
Forumowicz
Auto: Carisma 97r 1.6 GL
Pomógł: 8 razy Dołączył: 11 Lis 2009 Posty: 231 Skąd: Płock
|
Wysłany: 05-09-2013, 21:24
|