|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Karty NBA |
Autor |
Wiadomość |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 18-01-2007, 15:16 Karty NBA
|
|
|
Mam pytanko do MitsuManiaków - ktoś z Was kolekcjonuje może karty NBA?
Ja będąc gówniarzem, kiedy zaczął się boom na NBA (a w TVP2 leciały 1 godzinne transmisje z meczów), ostro się w to wkręciłem. Kupowałem paczki kart w kiosku Ruchu i z namaszczeniem oglądałem każdą kartę - wtedy nie myślełem że to coś warte, po prostu mi się podobały.
Teraz jakoś tak się stało, że wyciągnąłem stare zakurzone albumy z piwnicy i znowu zacząłem zbierać karty NBA - teraz już bardziej z głową. Przeglądałem strony Beckett i sprawdziłem wartośc moich kart (większość to niestety zwykłe karty, ale mam i kilka wartościowych insertów) - dla niezorientowanych dodam tylko że niektóre karty warte są nawet ponad 1000$. Skupiłem się teraz na zbieraniu kart mojej ulubionej drużyny Chicago Bulls, a pozostałe karty sukcesywnie będę sprzedawał na Allegro.
Ktoś z Was może ma taką samą zajawkę? |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 18-01-2007, 15:43
|
|
|
ja kiedys mialem ok tys kart glownie z usa ktore sprzedalem za kilka ladnych zlotych, mialem tez kilka rodzynkow z jordanem ktore rowzniez sprzedalem za wieksza kase niz pozostale kikaset.
i tyle z mojego zainteresowania tematem kart. |
|
|
|
 |
|
|