|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Trasa Piotrków Trybunalski - Ustrzyki dolne |
Autor |
Wiadomość |
SiMa
Mitsumaniak

Auto: MSS 1.6 (4g18) Family 2004
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-09-2013, 21:09 Trasa Piotrków Trybunalski - Ustrzyki dolne
|
|
|
Drodzy Mitsumaniacy,
Jutro wybieram się w trasę z Piotrkowa Trybunalskiego (łódzkie) do okolic Ustrzyk Dolnych (podkarpackie). Do Kielc muszę tak czy siak dojechać, ale nie wiem, którą drogę wybrać potem, albowiem mam dwa warianty.
Pierwszy, to Kielce - Tarnobrzeg - Sanok - Ustrzyki, a drugi to Kielce - Tarnów - Jasło - Sanok - Ustrzyki.
Wg Google Maps obie trasy różnią się długością 2 km, więc pytam się Was, jeśli jechaliście którąkolwiek trasą, to którą polecacie?
Pozdrawiam |
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 19-09-2013, 22:05
|
|
|
SiMa napisał/a: | jeśli jechaliście którąkolwiek trasą, to którą polecacie? | Niedawno jechałem tylko, że w drugą stronę: Ustrzyki Dolne - Kielce. Wybrałem 3-ci wariant - przez Mielec i przez Wisłę promem do Połańca
Jednak gdzieś tam na odcinku Połaniec-Staszów lub Staszów-Daleszyce (nie pamiętam już) są roboty drogowe i ruch wahadłowy na jakimś odcinku.
Z tych dwóch opcji, które podajesz wybrałbym raczej Tarnów-Jasło-Sanok-Ustrzyki bo pchać się przez Rzeszów....
Choć ten wylot z Kielc na Busko (DK-73) też był nieciekawy z tego co pamiętam.
Aha.... i w Kielcach jeśli możesz trzymaj się z daleka od okolic dworca PKP i PKS - jest przebudowa tych głównych ulic i ronda koło PKS - masakra |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
SiMa
Mitsumaniak

Auto: MSS 1.6 (4g18) Family 2004
|
Wysłany: 19-09-2013, 22:20
|
|
|
Zanim dojade do Kielc, mam już jedno wahadło w Sulejowie (jakiś most tam robią) - niestety mamy czas powakacyjny, wiec remont na remoncie .
Ale skoro radzisz nie pchać się przez Rzeszów, to skorzystam z Twojej rady
[ Dodano: 27-09-2013, 23:22 ]
No i pokonałem ok 1300 km swoim miśkiem, co niestety nie obyło się bez uszczerbku na moim staruszku, bo w połowie trasy zaczęła baaardzo ciężko wchodzić 1 i 2 - albo tulejki, albo co gorsza sprzęgło się skończyło (przebieg ok 180 kkm).
W każdym razie polecam odwiedzić Skansen - Muzeum Przemysłu Naftowego i Gazownictwa im. Ignacego Łukasiewicza w Bobrce pod Krosnem...kawał historii polskiego przemysłu naftowego...
Zresztą same Bieszczady też piękne i godne polecenia |
|
 |
|
|