|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
czy ktoś oglądał te cudo? Pajero 1990 |
Autor |
Wiadomość |
nimrodelipapi
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Outlander 2,4 CTV
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-09-2013, 21:37 czy ktoś oglądał te cudo? Pajero 1990
|
|
|
Witam
Jako były posiadacz marki moje serce nadal bije dla Mitsubishi i noszę się z zamiarem zakupu Pajero. Auto ma być drugie w rodzinie trochę do zabawy i pomocy przy odśnieżaniu koło domu zimą i ewentualnie na dojazdy do pracy gdyby odmówiło pierwsze posłuszeństwa.
Dziś miałem okazje przejeżdżać przez Tarnowskie Góry i szybko rzuciłem okiem na ten model http://otomoto.pl/mitsubi...-C30351485.html - czy ktoś może zna ten samochód
Cena przystępna i chyba tylko cena i nie wiem czy adekwatna do stanu.
Sporo wycieków przy silniku spod pokrywy zaworów, w okolicy pompy wspomagania - w zasadzie cała umoczona w oleju,mosty też wilgotne.Silnika nie odpalałem bo akumulator jakby rozładowany .
Auto całe malowane chyba pędzlem. Korozji na nadwoziu nie było widać - pewnie dlatego, że dużo nowego lakieru, na ramie też nie zauważyłem ale osłona baki skorodowana i osłona pod układem wydechowym prawie brak. |
|
 |
Szyszkowa
mod Pajero seek&destroy

Auto: Pajero 3,2 DiD
Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 308 Skąd: Wrocław
|
|
|
|
 |
nimrodelipapi
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Outlander 2,4 CTV
|
Wysłany: 30-09-2013, 20:05
|
|
|
No cóż czas tak szybko ucieka dopiero co rok temu sprzedałem MSR'a był z 95 roku i w dobrym stanie mech i blacharskim ( czego nie mogę powiedzieć o samochodzie z 2003 - zwłaszcza blacha), że nie przypuszczałem, że 5 lat starsze może być w tak opłakanym stanie. Chyba przyjdzie zaczekać i dozbierać trochę kasy i zakupić kolejną generację.
[ Dodano: 06-11-2013, 21:14 ]
Wracam znów do tematu czy może ktoś zna lub ogląd tego Pajero z Opola http://otomoto.pl/mitsubishi-pajero-C31020358.html |
|
 |
|
|