|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Bzyk_R1 01-12-2017, 20:15 |
utrudnione wrzucanie dwójki 2.0 turbo |
Autor |
Wiadomość |
jagro
Nowy Forumowicz
Auto: outlander turbo
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-10-2013, 10:52 utrudnione wrzucanie dwójki 2.0 turbo
|
|
|
Może ktoś wie dlaczego ciężko jest wrzucić dwójkę,czasami nawet zazgrzyta,mam outka pół roku i nie wiem jak było wcześniej z pracą skrzyni.Wiem że 20tyś.km temu miał wymienione wszystkie oleje.Losowo zdarza się że dwójka wchodzi jak po maśle i to kilka razy pod rząd ale zaraz wraca do "normalnej" pracy. |
|
|
|
 |
desti
Forumowicz
Auto: CLS320black, 911(997)4S, Qq+2
Pomógł: 5 razy Dołączył: 28 Sty 2011 Posty: 327 Skąd: Chojnice
|
Wysłany: 01-10-2013, 12:41
|
|
|
To jest normalka że ciężko się przełącza z 1 na 2 i wsteczy zimą tak samo podobno się wycierają jakieś kły ale są użytkownicy co mają tak od nowośći ja u siebie wymieniłem sprzęgło na wzmacniane z EVO8 i też czasem haczy trochę. Zaczekaj do zimy wtedy bywało że 2 bieg trzeba wszarpywać. Generalnie to ten typ tak ma i nikt i nic tego nie zmieni więc nie masz się czym martwić
[ Dodano: 01-10-2013, 12:45 ]
A i ja tak mam już 4 lata a sprzęgło to z innego powody zmieniłem mimo że na poprzednim zostało 80% okładzny |
|
|
|
 |
elektryk
Forumowicz
Auto: auto
Pomógł: 33 razy Dołączył: 10 Sie 2008 Posty: 2082 Skąd: z ...
|
Wysłany: 01-10-2013, 14:31
|
|
|
Oprócz typowych problemów jakie sie spotyka które opisał kolega desti, ja bym sprawdził klasyke czy wybierak i ciągna. |
|
|
|
 |
|
|