|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Gdzie myjecie swoje miśki w czasie zimy? |
Autor |
Wiadomość |
pancure
Forumowicz
Auto: Lancer 1.8 Sportback 2010
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-10-2013, 12:26 Gdzie myjecie swoje miśki w czasie zimy?
|
|
|
Gdzie myjecie swoje miśki w czasie zimy i jak często? |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Pomógł: 101 razy Dołączył: 23 Maj 2005 Posty: 8078 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 02-10-2013, 17:33
|
|
|
Co prawda ja myję "niemiśka" ale patrząc skąd jesteś to odpowiem tak - dotychczas myłem na BP na Strzelców Bytomskich na bezdotykowej. Teraz przeniosłem się na tę czerwoną myjkę w Miechowicach na Frenzla bo po prostu mam bliżej
A jak często?
No jak się zbrudzi, temp. jest dodatnia albo niewielki "-" to wtedy hop, siup i szybko do garażu No i jak prognoza jest optymistyczna, bo po co myć skoro jutro miałoby lać |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
RalfPi
Mitsumaniak
Auto: Lancer1.8 SB'10,Giulietta 1.4
Pomógł: 31 razy Dołączył: 26 Lis 2010 Posty: 3185 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 02-10-2013, 18:53
|
|
|
hehe - no ja też już staram się na myjni - niestety mam garaż zbiorczy i wylanie wiaderka wody w trakcie zimy raz na dwa tygodnie odpada - jakiś uprzejmy sąsiad mnie poinformował.
Czyli..
1) Myjnia bezdotykowa
2) Jak jest okazja,
1a) albo u Teścia przed domem. |
|
|
|
 |
Lucas123w
Mitsumaniak

Auto: Lancer 1.8 Invite
Pomógł: 11 razy Dołączył: 20 Mar 2012 Posty: 977 Skąd: Rumia
|
Wysłany: 02-10-2013, 19:33
|
|
|
Po bezdotyku jak już auto wyschnie dla ludzi którzy nie woskują lub chcą wzmocnić swój wosk, polecam takie odkrycie zeszłego roku Sonax BSD
Tanie, daje połysk, brud mniej się przylepia i mało co jest w stanie to usunąć z lakieru
Bije na głowę droższe i bardziej markowe produkty |
_________________  |
|
|
|
 |
|
|