|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
mrugające ksenony przy ruszaniu - proszę o pomoc |
Autor |
Wiadomość |
lukpaw
Mitsumaniak

Auto: Galant EA2A 1997 LPG Vialle
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-10-2013, 16:37 mrugające ksenony przy ruszaniu - proszę o pomoc
|
|
|
witam może ktoś z was pomoże mi w kwestii ksenonów peugeot 407 tzn w piątek jechałem około 400km w deszczu, a w sobotę zauważyłem ze w momencie ruszania gdy mam około 1500rpm to obydwa ksenony gasną mi i zapalają w tym samym momencie jak stroboskop czasem raz, czasem kilka razy, myślałem że to żarniki ale nie powinny gasnąć w tym samym momencie, sprawdziłem ładowanie i akumulator są ok, czy ktoś ma jakieś pomysły co sprawdzić
[ Dodano: 07-10-2013, 21:45 ]
problem nie rozwiązany wymieniłem żarniki i dalej to samo, co ciekawe miałem ustawione światła automatyczne i same sie odpalały po włączeniu silnika gdy wyłączyłem je w ustawieniach dalej sie zapalają same, czy ktoś wie gdzie jest masa lamp w peugeot 407 |
_________________ Misiek Galant EA2A
KIA Venga 1.4 ON
Peugeot 407SW 2.0 Pb/lpg lovato smart
 |
|
|
|
 |
|
|