|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
ZBIÓRKA KRWI |
Autor |
Wiadomość |
Youtro
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer'06
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-10-2013, 18:51 ZBIÓRKA KRWI
|
|
|
Drogie Koleżanki i Koledzy,
z głębi serca i prostymi słowami: Moja babcia, osoba o gołębim sercu, walczy o życie w szpitalu na oiom-ie, leży pod aparaturą w stanie śpiączki farmakologicznej. Mimo dobrej opieki sytuacja cały czas jest krytyczna Ma problem z nerkami, płucami i sercem, organizm jest przez to zatruty i już kilkukrotnie miała podawane jednostki krwi. Szpital zwrócił się z prośbą do naszej rodziny o to by jeśli to możliwe oddać krew. Poczułem się w obowiązku, żeby zorganizować zbiórkę na rzecz mojej babci. W związku z sytuacją bardzo proszę Was o pomoc...
Krew może oddać każdy, bez względu na grupę. Można ją oddawać w każdym punkcie krwiodawstwa w Polsce. Wystarczy podać nazwę szpitala i imię i nazwisko mojej babci:
Aniela Gałecka
Wojewódzki Szpital Specjalisty w Białej Podlaskiej.
Z góry WIELKIE DZIĘKI.
Jeśli macie jakieś zaprzyjaźnione fora, facebooki, proszę przekażcie info dalej. W tym momencie nie ma dla mnie rzeczy bardziej istotnej...
Pozdrawiam,
Sławek
[ Dodano: 04-10-2013, 07:26 ]
...dzwoniłem do centrum krwiodawstwa - żeby miało to sens, muszę mieć kartkę z zaświadczeniem, że krew została oddana na konto konkretnego pacjenta...
na PW wysyłam mój adres, za przesyłkę płacę ja lub zwracam kasę.
[ Dodano: 04-10-2013, 18:31 ]
wystarczy skan zaświadczenia o oddaniu krwi gdzie będzie wpisane ANIELA GAŁECKA
mój adres e mail:
s l a w o m i r t o m c z u k @o2.pl |
|
|
|
 |
|
|