Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
czy ktoś oglądał te cudo? Pajero 1990
Autor Wiadomość
nimrodelipapi 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Outlander 2,4 CTV
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 27-09-2013, 21:37   czy ktoś oglądał te cudo? Pajero 1990

Witam
Jako były posiadacz marki moje serce nadal bije dla Mitsubishi i noszę się z zamiarem zakupu Pajero. Auto ma być drugie w rodzinie trochę do zabawy i pomocy przy odśnieżaniu koło domu zimą i ewentualnie na dojazdy do pracy gdyby odmówiło pierwsze posłuszeństwa.
Dziś miałem okazje przejeżdżać przez Tarnowskie Góry i szybko rzuciłem okiem na ten model http://otomoto.pl/mitsubi...-C30351485.html - czy ktoś może zna ten samochód

Cena przystępna i chyba tylko cena i nie wiem czy adekwatna do stanu.

Sporo wycieków przy silniku spod pokrywy zaworów, w okolicy pompy wspomagania - w zasadzie cała umoczona w oleju,mosty też wilgotne.Silnika nie odpalałem bo akumulator jakby rozładowany :( .
Auto całe malowane chyba pędzlem. Korozji na nadwoziu nie było widać - pewnie dlatego, że dużo nowego lakieru, na ramie też nie zauważyłem ale osłona baki skorodowana i osłona pod układem wydechowym prawie brak.

Szyszkowa 
mod Pajero
seek&destroy

Auto: Pajero 3,2 DiD
Wysłany: 28-09-2013, 22:42   

Jeżeli nie masz grubych $$$ na rekonwalescencję osobnika, to sobie daruj. Auto ma już 23 lata, rama trzyma się na rdzy, nie mówiąc o innych blachach...

Poczytaj o jednym takim- https://pajero.org.pl/index.php?id=forum&tx_mmforum_pi1[action]=list_post&tx_mmforum_pi1[tid]=706

A w tym przypadku do tragicznej jakości blach dojdzie jeszcze reanimacja silnika/mechaniki.

nimrodelipapi 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Outlander 2,4 CTV
Wysłany: 30-09-2013, 20:05   

No cóż czas tak szybko ucieka dopiero co rok temu sprzedałem MSR'a był z 95 roku i w dobrym stanie mech i blacharskim ( czego nie mogę powiedzieć o samochodzie z 2003 - zwłaszcza blacha), że nie przypuszczałem, że 5 lat starsze może być w tak opłakanym stanie. Chyba przyjdzie zaczekać i dozbierać trochę kasy i zakupić kolejną generację.

[ Dodano: 06-11-2013, 21:14 ]
Wracam znów do tematu czy może ktoś zna lub ogląd tego Pajero z Opola http://otomoto.pl/mitsubishi-pajero-C31020358.html

Odpowiedz do tematu