|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Kanał w Kielcach |
Autor |
Wiadomość |
Duli
Nowy Forumowicz
Auto: Space Star 1.6 16V 4G18 2002r.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-10-2013, 19:36 Kanał w Kielcach
|
|
|
Ameryki pewnie nie odkryłem, ale po wielu poszukiwaniach namierzyłem kanał w Kielcach. Podaję, jakby ktoś potrzebował sobie podłubać. Znajduje się on obok sklepu z częściami samochodowymi przed połączeniem ulic Tarnowskiej ze Ściegiennego, za ulicą Konecką po prawej jadąc od centrum. Bardzo wygodny, z łagodnym zejściem po schodach, osoba o wzroście 175cm spokojnie może stać pod samochodem. Podest też tam widziałem. Gościu bierze 3zł/godzinę użytkowania, narzędzia we własnym zakresie.
http://goo.gl/maps/iIbSU |
_________________ LPG: Lovato Smart, Lovato RGJ 3.2L |
|
|
|
|
Arczi89
Mitsumaniak 03057/KMM
Auto: Lancer X 2.0 DiD
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-10-2013, 19:39
|
|
|
Faktycznie jest najazd pod plandeką.
No patrz przejeżdżam tam codziennie i nie pomyślał bym
Znajomy mówił, że podobno na Białogonie też są garaże z podnośnikiem do wynajęcia. |
|
|
|
|
szroty
Nowy Forumowicz
Auto: auyo
Kraj/Country: Finland
|
Wysłany: 12-11-2024, 14:17
|
|
|
Następna próba dodania tego typu ogłoszenia będzie równoznaczna z banem. |
_________________ szroty |
Ostatnio zmieniony przez meydey000 12-11-2024, 17:28, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
|