|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: fj_mike 17-11-2013, 16:35 |
[EAx 97-04] Mitsubishi GALANT 2.0 16V B+GAZRadomsko 1998r. P |
Autor |
Wiadomość |
Robsson
Nowy Forumowicz
Auto: MITSUBISHI Galant VI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-11-2013, 23:42 [EAx 97-04] Mitsubishi GALANT 2.0 16V B+GAZRadomsko 1998r. P
|
|
|
Mały falstart
"Cześć wszystkim! Przyznam sie szczerze że założyłem to konto ze względu na chęć zakupu Galanta. Do tej pory jezdziłem galantem z 1990 roku. Do cna zeżarty rdzą, przebieg ponad 350 tys, kilka (albo i więcej) mankamentów ale co by nie mówić, motor nie do zajechania Przyszedł czas na kolejny model tej marki (chwalonej wszem i wobec) Doradźcie mi, na co zwracać uwagę przy przeglądaniu ofert (nie jestem wielce obeznany z motoryzacją jaką kolwiek) i podpowiedzcie czy ta oferta: http://allegro.pl/mitsubi...3688478184.html na pierwszy rzut oka wydaje się Wam w porządku? Jak zauważyliście budżet mam ograniczony, do 10 tys, najlepiej 2.0 benzyna, i oby nie kombi Podpowiedzcie mi trochę " Dzięki z góry za wszelkie podpowiedzi! |
Ostatnio zmieniony przez Robsson 09-11-2013, 15:58, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 09-11-2013, 08:38
|
|
|
Proszę dostosować temat http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=40247
Poprawiam link http://allegro.pl/mitsubi...3688478184.html
P.S. nie kopiujemy własnego opisu bo obcina adresy www
Co do auta, zdjęcia wnętrza, zdjęcia komory silnika, bagażnika, informacja na temat LPG
Kod: | Blacharka i tu najważniejsze auto nie ma na sobie grama szpachli. Wszystkie elementy w oryginalne.
Progi i nadkola nigdy jeszcze nie robione. W tych galantach to praktycznie nie możliwe, ale ten jeździł
9 lat w Anglii a tam nie ma śniegu. Można by myśleć remoncie tylnych nadkoli bo siłą rzeczy przez tyle lat
coś tam zaczęło już wychodzić. |
Co on robił w Anglii 9lat, czyżby to przehładka RHD-->LHD |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
Pawlacz
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.5 EA5A
|
Wysłany: 09-11-2013, 14:06
|
|
|
Brakuje mu centralnej zaślepki spoilera, prawy halogen odstaje, wydaje mi się albo brakuje lewego przedniego nadkola. Musisz się dokładnie wypytać sprzedającego co był tam robione.
tak jak robertdg napisał spytaj czy to nie przekładka... |
|
|
|
 |
Robsson
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 09-11-2013, 15:39
|
|
|
okej, dzięki za cenne informacje Już wysłałem prośbę o dodatkowe zdjęcia i parę pytań, zobaczymy co z tego wyjdzie. Dzieki jeszcze raz. |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 10-11-2013, 15:44
|
|
|
Robsson
|
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
Robsson
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 16-11-2013, 23:14
|
|
|
temat do usunięcia. dzieki jeszcze raz za odpowiedzi. nic z tego nie wyszlo, mozliwe ze jeszcze napisze prosbe o opinie jak znajde cos dla siebie na allegro czy innych tego typu i obiecuje ze temat bedzie odpowiednio napisany, a nie tak jak tym razem Pozdro! |
|
|
|
 |
|
|