Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: fj_mike
17-11-2013, 16:35
[EAx 97-04] Mitsubishi GALANT 2.0 16V B+GAZRadomsko 1998r. P
Autor Wiadomość
Robsson 
Nowy Forumowicz

Auto: MITSUBISHI Galant VI
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 08-11-2013, 23:42   [EAx 97-04] Mitsubishi GALANT 2.0 16V B+GAZRadomsko 1998r. P

Mały falstart ;)
"Cześć wszystkim! Przyznam sie szczerze że założyłem to konto ze względu na chęć zakupu Galanta. Do tej pory jezdziłem galantem z 1990 roku. Do cna zeżarty rdzą, przebieg ponad 350 tys, kilka (albo i więcej) mankamentów ale co by nie mówić, motor nie do zajechania Przyszedł czas na kolejny model tej marki (chwalonej wszem i wobec) Doradźcie mi, na co zwracać uwagę przy przeglądaniu ofert (nie jestem wielce obeznany z motoryzacją jaką kolwiek) i podpowiedzcie czy ta oferta: http://allegro.pl/mitsubi...3688478184.html na pierwszy rzut oka wydaje się Wam w porządku? Jak zauważyliście budżet mam ograniczony, do 10 tys, najlepiej 2.0 benzyna, i oby nie kombi Podpowiedzcie mi trochę " Dzięki z góry za wszelkie podpowiedzi!
Ostatnio zmieniony przez Robsson 09-11-2013, 15:58, w całości zmieniany 1 raz  

robertdg 
Mitsumaniak
SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 09-11-2013, 08:38   

Proszę dostosować temat http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=40247

Poprawiam link http://allegro.pl/mitsubi...3688478184.html

P.S. nie kopiujemy własnego opisu bo obcina adresy www :P

Co do auta, zdjęcia wnętrza, zdjęcia komory silnika, bagażnika, informacja na temat LPG

Kod:
Blacharka i tu najważniejsze auto nie ma na sobie grama szpachli. Wszystkie elementy w oryginalne.
Progi i nadkola nigdy jeszcze nie robione. W tych galantach to praktycznie nie możliwe, ale ten jeździł
9 lat w Anglii a tam nie ma śniegu. Można by myśleć remoncie tylnych nadkoli bo siłą rzeczy przez tyle lat
coś tam zaczęło już wychodzić.

Co on robił w Anglii 9lat, czyżby to przehładka RHD-->LHD :?:
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie

Pawlacz 
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.5 EA5A
Wysłany: 09-11-2013, 14:06   

Brakuje mu centralnej zaślepki spoilera, prawy halogen odstaje, wydaje mi się albo brakuje lewego przedniego nadkola. Musisz się dokładnie wypytać sprzedającego co był tam robione.
tak jak robertdg napisał spytaj czy to nie przekładka...

Robsson 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 09-11-2013, 15:39   

okej, dzięki za cenne informacje ;) Już wysłałem prośbę o dodatkowe zdjęcia i parę pytań, zobaczymy co z tego wyjdzie. Dzieki jeszcze raz.

fj_mike 
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Wysłany: 10-11-2013, 15:44   

Robsson
robertdg napisał/a:
Proszę dostosować temat http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=40247

Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły
by Owczar

Robsson 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 16-11-2013, 23:14   

temat do usunięcia. dzieki jeszcze raz za odpowiedzi. nic z tego nie wyszlo, mozliwe ze jeszcze napisze prosbe o opinie jak znajde cos dla siebie na allegro czy innych tego typu i obiecuje ze temat bedzie odpowiednio napisany, a nie tak jak tym razem ;) Pozdro!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi