|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Wejscia / wyjscia w ASX |
Autor |
Wiadomość |
tur
Nowy Forumowicz
Auto: ASX
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-11-2013, 21:05 Wejscia / wyjscia w ASX
|
|
|
Czesc wszystkim,
Garsc kolejnych watpliwosci, w maire uzytkowania samochodu:
1. Mam w podlokietniku wejscia: USB i cinch.
Wiecie moze, jakie te USB ma wydajnosc pradowa ? Pytam w kontekscie ladowania komorki z tego portu, mozna ? Nie spale nic ? A gdybym chcial podpiac hub USB tak, zeby moc rownoeczesnie sluchac mp3 z pendrive'a i ladowac komorke, da sie ?:) Sprawdzal ktos na zywo ?
Drugie wejscia/wyjscia to cinche. Do czego sluza ? To jest wejscie, do ktorego moge podlaczyc zewnetrzne zrodlo muzyki ? Czy wyjscie, do ktorego moge podlacyzc glosniki ?
2. Zauwazylem ostatnio, ze sluchajac mp3 z pendrive'a, nagle mi wylaczyl (on czyli ASX) muzyke i zapuscil wiadomosci radiowe. Rozumiem, ze wiadomosci wazne, ale czy to da sie wylaczyc ? Szczegolnie ze w trakcie wiadomosci nie moglem wrocic do sluchania mp3. Macie tez tak ?
Pozdrawiam,
Tomek |
|
|
|
 |
Wedrowiec
Forumowicz
Auto: ASX DID LP Intense
Pomógł: 2 razy Dołączył: 30 Sie 2010 Posty: 310 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 17-11-2013, 21:52
|
|
|
2. jest przełącznik - co prawda dalej instrukcji nie przeczytałem ale jeden z przycisków włączy/wyłączy. Coś pewnie z literką T (traffic) - TR/TI czy jakoś tak. |
|
|
|
 |
DJ Fazi
Mitsumaniak Fan bulwarówek

Auto: był Outlander 2.0 DI-D
Pomógł: 4 razy Dołączył: 15 Lis 2010 Posty: 439 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 18-11-2013, 20:57
|