[MSS DID] Witam jestem nowa na forum i chcialam prosic was o |
Autor |
Wiadomość |
ewa1987
Nowy Forumowicz
Auto: toyota paseo
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
uszatek1973
Forumowicz

Auto: MITSUBISHI SS 1.6 2002
Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Kwi 2012 Posty: 40 Skąd: KONSTANCIN-JEZIORNA
|
Wysłany: 19-11-2013, 10:30
|
|
|
Jak dla mnie trochę niska cena za ten rocznik,jesli się tez nie myle napisy na tylnej klapie nie po tej stronie co trzeba,na zdjęciu od przodu z otwarta maska straszne szpary na mocowaniu blotnikow(lewy,prawy) do reszty,no i telefon ogloszeniodawcy szprecha ciagle po niemiecku |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Pomógł: 101 razy Dołączył: 23 Maj 2005 Posty: 8078 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 19-11-2013, 10:58
|
|
|
Co prawda kraj pochodzenia to Francja ale dziwny trochę ten egzemplarz....
Wyposażenie wskazywałoby na wersję Comfort - 4xARB, el. szyby, lusterka w kolorze, nakładki na progi....
Ale - brak świateł przeciwmgielnych z przodu i brak napisów Comfort na listwach bocznych (a może po prostu nie widać na zdjęciach).
Może ktoś ma wiedzę jak to było w przypadku rynku francuskiego
Co do emblematów na tylnej klapie to w którymś momencie nastąpiła ich zamiana. Dla MY'2003 emblematy są po właściwych stronach (DID po lewej stronie). |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
darcun4
Forumowicz
Auto: MSS
Pomógł: 9 razy Dołączył: 23 Sie 2013 Posty: 216 Skąd: Toruń
|
Wysłany: 19-11-2013, 18:47
|
|
|
Mimo wszystko, za tą cenę wart jest obejrzenia.
Przynajmniej ja, porównując go do swojego, wielkich wad nie widzę. |
|
|
|
 |
plecho1
Mitsumaniak
Auto: Laguna 3
Pomógł: 583 razy Dołączył: 02 Sty 2010 Posty: 10313 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 19-11-2013, 19:11
|
|
|
Jeśli był ściągnięty na handel, to cena podejrzanie niska, więc albo miał olbrzymi przebieg albo przyjechał do nas w kilku kawałkach, albo sprzedający był Świętym Mikołajem i sprzedał go bardzo tanio. Transport i rejestracja pewnie wyniosła sprzedającego z 2000 zł, pewnie też chce zarobić z 2000zł więc wychodzi, że we Francji dał za niego z 3500zł. Proszę sobie wejść na jakieś zagraniczne stronki z ogłoszeniami i zobaczyć, czy wszyscy tam takie roczniki za tyle sprzedają.
Ps. Za granicą diesla przeważnie kupuje się jak się planuje nim jeździć minimum 30 tys rocznie. |
|
|
|
 |
lucxxx
Forumowicz
Auto: Mazda Premacy 2.0 Sportive
Pomógł: 6 razy Dołączył: 26 Mar 2009 Posty: 135 Skąd: Krosno
|
Wysłany: 20-11-2013, 13:33
|
|
|
Jak znajdę chwilę to może skoczę zobaczyć to cudeńko .
Mam do niego 15 km.
Patrząc na ceny SS to jestem coraz bardziej zadowolony że swojego sprzedałem w lipcu 2012 za 15 tysi.... |
_________________ był MSS DID / jest Mazda Premacy 2.0 Sportive
 |
|
|
|
 |
xjacobs
mod MSS
Auto: MSS 1.6 2004 / 406 coupe 2.0
Pomógł: 10 razy Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 762 Skąd: Giżycko/Warszawa
|
Wysłany: 27-11-2013, 23:55
|
|
|
lucxxx napisał/a: | Jak znajdę chwilę to może skoczę zobaczyć to cudeńko .
Mam do niego 15 km.
Patrząc na ceny SS to jestem coraz bardziej zadowolony że swojego sprzedałem w lipcu 2012 za 15 tysi.... | no niestety poleciały na łeb na szyję
a taki jazz z początku produkcji miał cenę baaardzo niewiele wyższą niż ss z podobnego rocznika
dziś ss kosztuje śmieszne pieniądze, a jazz... szkoda gadać, prawie nic nie stracił |
|
 |
emjot
Mitsumaniak

Auto: Space Star '02 Family 1.6 LPG
|
Wysłany: 28-11-2013, 09:38
|
|
|
No wiecie, ja swojego kupiłem w 2011 za śmieszne pieniądze z pierwszej ręki - ale to było z rodziny, a samochód miał kilka wad których byłem świadomy i kilka innych w miarę drobnych, które wyszły potem. Ostatnio mój sąsiad pogonił Cari z 2001 z sondą do roboty z ori przebiegiem 103kkm (od nowości miał) za cenę tego SS z ogłoszenia, wcześniej długo nie miał zainteresowania, więc po prostu teraz ceny w dół poszły. |
|
 |
Paweł W.
Mitsumaniak
Auto: MSS 1,6 2002, Nissan Note 1,4
Pomógł: 4 razy Dołączył: 28 Paź 2013 Posty: 433 Skąd: z Warszawy
|
Wysłany: 28-11-2013, 12:16 Re: Witam jestem nowa na forum i chcialam prosic was o
|
|
|
Jeżeli nie4 widziałaś tego auta osobiście "na żywo", nie odnosiłbym się aż tak optymistycznie. Niedawno kupiłem SPACE-STAR-a i muszę powiedzieć, że DOSŁOWNIE WSZYSTKIE auta które oglądałem, miały identyczny opis, były wystawione, jako auta niemal doskonałe, prawda była jednak zgoła inna, handlartze nie wahają się nawet zapewnić przez telefon że auto jest "PRZEWSPANIAŁE' wiedząc że nie jest a jedziesz je obejrzeć 200 i więcej kilometrów. Czytając takie ogłoszenia i jeżdżąc oglądać te samochody byłem do tego stopnia sfrustrowany, ba zły nawet, że już chciałem zrezygnować z kupna Mitsubishi SPACE STAR-a.
Także, z serca radzę i proszę ; W I Ę C E J S C E P T Y C Y Z M U A O S T R O Ż N O Ś C I. Powodzenia i Pozdrawiam.
P. |
_________________ Pavcio SS1,6 |
|
|
|
 |
kamyczekc
Nowy Forumowicz
Auto: space star 1,9 DID
|
Wysłany: 29-11-2013, 15:45
|
|
|
No cóż należy pojechać i zobaczyć to autko. Akumulator pewnie stary, będzie niedługo do wymiany, silnik nie myty, okurzony, trudno powiedzieć czy właściciel dbał o niego.
Z drugiej strony łatwiej będzie zlokalizować jakieś wycieki. Przebieg ustawiony 100%.
Dajcie znać jak go ktoś obejrzy. |
|
|
|
 |
|