O wszystkim i niczym |
Autor |
Wiadomość |
Mad_Max
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Pajero 2.8 Long
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-12-2013, 22:10 O wszystkim i niczym
|
|
|
Zakładam taki temat w Śląskim ktoś się podłącza takie tam na pinki co do moderatorów itd itp a gdzie jest utworzony pokój temat dla wszystkich z śląska np pod tytułem o wszystkim i niczym pogaduchy ??? zaraz ktoś napisze że jest od tego ShoutBox ale żeby tam się ktoś odzywam z naszego regionu .... A jak człowiek coś nie w temacie napisze tak jak np ja z krzychem KrzysiekPOD o spotkaniu i oponach to od razu gromy się sypały że nie ten temat itd ... |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 04-12-2013, 22:22
|
|
|
Oj.... naprodukowaliśmy już 70 stron "o niczym" Śląskie OT
Ale możemy zacząć nowy temat (ewentualnie można scalić)
Barbórka dziś..... kiedyś to było Święto
Teraz..... na te wszystkie kopalnie, górnictwo i górników to..... lepiej nie będę się wypowiadał bo mnie Administracja zbanuje
W Barbórkę pamiętam kiedyś na nartach jeździłem - taka zima była
Cytat: | A jak człowiek coś nie w temacie napisze tak jak np ja z krzychem KrzysiekPOD o spotkaniu i oponach to od razu gromy się sypały że nie ten temat itd .. |
Ustaliliście termin spota |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
Mad_Max
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Pajero 2.8 Long
|
Wysłany: 04-12-2013, 22:24
|
|
|
Ja za łebka to słuchałem z okna orkiestry grającej nie opodal bloku he he a co do pogody to piękna zima była A co do spota krzychu chyba pracuje bo zamilkł jak kamień w wodę ihihhi . A jak możesz i masz takie uprawnienia to scal tematy ja tu nowy jestem i przez to założyłem ten temat |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 04-12-2013, 22:45
|
|
|
Tutaj nie mam uprawnień. Jedynie w innym dziale mogę robić jako takie porządki
Pomysł jakiejś pojeżdżawki na hałdzie nie jest zły tylko, jak pewnie się domyślasz, osobówką nie bardzo da się wjechać lub też nie każdy będzie chciał męczyć auto.
Można to jakoś zorganizować dlatego naskoczyłem żeby był jakiś konkret
Mnie chodzi po głowie inny pomysł - wyjazd weekendowy w góry i tam jakaś integracja. Tylko nie wiem czy to dobry czas w tej chwili bo i nie wiadomo co się stanie w pogodzie, i Święta za pasem więc każdy zagoniony i budżetem różnie jest
Może więcej jutro bo chyba muszę się udać do wyra.... |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
mjsystem
Forumowicz
Auto: ...
|
Wysłany: 04-12-2013, 23:13
|
|
|
Cytat: |
Oj.... naprodukowaliśmy już 70 stron "o niczym" Śląskie OT
Ale możemy zacząć nowy temat (ewentualnie można scalić) |
Proponuję scalić. Proponuję też czasem przy piwku przeczytać instrukcję i zasady forum
JCH napisał/a: | Tutaj nie mam uprawnień |
Chcesz z powrotem? |
|
|
|
 |
misjonarz.
Mitsumaniak \KSG/

Auto: Subaru OBK III
|
Wysłany: 05-12-2013, 10:32
|
|
|
tak tak. Zaraz załatwimy z Hubciem. Jacek znowu zawita jako zielony u nas. Hubert mnie trochę ubiegł z tym pomysłem.
Jacku na zimowego spota na nartach i tak już planuję się wybrać, i to niezależnie od frekfencji. Ale wiadomo, im więcej nas tym lepiej.
Teraz takie pytanie- kto z was jeździ na czymś ( narty, snowboard, dupolot itp.)
fajną impreskę można by tak w okolicy bielska wymodzić.
Co do spotkania na hałdzie to jak dla mnie temat aktualny, tylko termin zgadać. Z tym że ten łikend odpada. |
_________________ http://kabaret.tworzymyhistorie.pl/
Gość zobacz mojego misia
ex colt 1,8 gti '90
ex rover 218 SD '94
ex EA2W SE '98
ex EA5W '00
 |
|
|
|
 |
|