Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
O wszystkim i niczym
Autor Wiadomość
Mad_Max 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Pajero 2.8 Long
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 04-12-2013, 22:10   O wszystkim i niczym

Zakładam taki temat w Śląskim ktoś się podłącza :) takie tam na pinki co do moderatorów itd itp a gdzie jest utworzony pokój temat dla wszystkich z śląska np pod tytułem o wszystkim i niczym pogaduchy ??? zaraz ktoś napisze że jest od tego ShoutBox ale żeby tam się ktoś odzywam z naszego regionu .... A jak człowiek coś nie w temacie napisze tak jak np ja z krzychem KrzysiekPOD o spotkaniu i oponach to od razu gromy się sypały że nie ten temat itd ...

JCH 
Mitsumaniak
Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Wysłany: 04-12-2013, 22:22   

Oj.... naprodukowaliśmy już 70 stron "o niczym" :arrow: Śląskie OT
Ale możemy zacząć nowy temat (ewentualnie można scalić) :)
Barbórka dziś..... kiedyś to było Święto :!:
Teraz..... na te wszystkie kopalnie, górnictwo i górników to..... lepiej nie będę się wypowiadał bo mnie Administracja zbanuje :evil:

W Barbórkę pamiętam kiedyś na nartach jeździłem - taka zima była :)

Cytat:
A jak człowiek coś nie w temacie napisze tak jak np ja z krzychem KrzysiekPOD o spotkaniu i oponach to od razu gromy się sypały że nie ten temat itd ..

Ustaliliście termin spota :?:

MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650

Mad_Max 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Pajero 2.8 Long
Wysłany: 04-12-2013, 22:24   

Ja za łebka to słuchałem z okna orkiestry grającej nie opodal bloku :) he he a co do pogody to piękna zima była :) A co do spota krzychu chyba pracuje bo zamilkł jak kamień w wodę ihihhi . A jak możesz i masz takie uprawnienia to scal tematy ja tu nowy jestem i przez to założyłem ten temat :)

JCH 
Mitsumaniak
Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Wysłany: 04-12-2013, 22:45   

Tutaj nie mam uprawnień. Jedynie w innym dziale mogę robić jako takie porządki ;)
Pomysł jakiejś pojeżdżawki na hałdzie nie jest zły tylko, jak pewnie się domyślasz, osobówką nie bardzo da się wjechać lub też nie każdy będzie chciał męczyć auto.
Można to jakoś zorganizować dlatego naskoczyłem żeby był jakiś konkret :)

Mnie chodzi po głowie inny pomysł - wyjazd weekendowy w góry i tam jakaś integracja. Tylko nie wiem czy to dobry czas w tej chwili bo i nie wiadomo co się stanie w pogodzie, i Święta za pasem więc każdy zagoniony i budżetem różnie jest :roll:
Może więcej jutro bo chyba muszę się udać do wyra.... :)

MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650

mjsystem 
Forumowicz

Auto: ...
Wysłany: 04-12-2013, 23:13   

Cytat:

Oj.... naprodukowaliśmy już 70 stron "o niczym" Śląskie OT
Ale możemy zacząć nowy temat (ewentualnie można scalić)

Proponuję scalić. Proponuję też czasem przy piwku przeczytać instrukcję i zasady forum :mrgreen:
JCH napisał/a:
Tutaj nie mam uprawnień

Chcesz z powrotem? :P

misjonarz. 
Mitsumaniak
\KSG/

Auto: Subaru OBK III
Wysłany: 05-12-2013, 10:32   

tak tak. Zaraz załatwimy z Hubciem. Jacek znowu zawita jako zielony u nas. Hubert mnie trochę ubiegł z tym pomysłem.
Jacku na zimowego spota na nartach i tak już planuję się wybrać, i to niezależnie od frekfencji. Ale wiadomo, im więcej nas tym lepiej.
Teraz takie pytanie- kto z was jeździ na czymś ( narty, snowboard, dupolot itp.)
fajną impreskę można by tak w okolicy bielska wymodzić.

Co do spotkania na hałdzie to jak dla mnie temat aktualny, tylko termin zgadać. Z tym że ten łikend odpada.

Gość zobacz mojego misia

ex colt 1,8 gti '90
ex rover 218 SD '94
ex EA2W SE '98
ex EA5W '00

Odpowiedz do tematu