|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Prośba o obejrzenie auta |
Autor |
Wiadomość |
jerzyk1
Forumowicz

Auto: colt 4G15
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-12-2013, 21:31 Prośba o obejrzenie auta
|
|
|
Witam cale małopolskie
Zainteresowalo mnie jedno auto. Moze ma ktos niedaleko i moglby obejrzec/zrobic wiecej zdjec. Auto stoi we wsi czaniec
LINK ALLEGRO
Z góry dzięki |
_________________ COLT C52 USA |
|
|
|
 |
i9i
Mitsumaniak Szary Obywatel

Auto: Reno
Kraj/Country: Holland
|
Wysłany: 09-01-2014, 22:45
|
|
|
Ja już jest taki temat to i ja chętnie poproszę o obejrzenie autka w Niepołomicach/Krakowie, co prawda diamentów nie ma ale z kraju kwitnącej wisienki: http://allegro.pl/subaru-...3863706787.html
Z góry dziękuję za zainteresowanie i nie omieszkam sie odwdzięczyć. |
_________________ Pozdrawiam
Adrian
Pomogłem?? Kliknij "Pomógł" nic nie kosztuje a motywuje
 |
|
|
|
 |
wojzi
Mitsumaniak

Auto: Carisma Elegance 1.8 GDI 122KM
|
Wysłany: 10-01-2014, 20:54
|
|
|
Ja niestety na samochodach się tak znam, że mógłbym Ci tylko sprawdzić czy ma benzynę i olej.
Ale autko fajne. |
|
|
 |
Perki1985
Mitsumaniak

Auto: Ford Focus
|
Wysłany: 19-01-2014, 11:04
|
|
|
Ostatnio zacząłem szukać samochodu dla dziewczyny. Na tablicy znalazłem takie ogłoszeni http://tablica.pl/oferta/...html#5731f0892d . Colt jej się spodobał więc mam do was gorącą prośbę Czy ktoś mógłby sprawdzić ten samochód, może ktoś zna właściciela lub widział już to auto. Do Krakowa daleko nie mam, ale dochodzę jeszcze do siebie po wypadku i nie chciałbym na darmo wybierać się w podróż. Z góry dziękuje i pozdrawiam. |
|
|
|
 |
|
|