|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Koniec gwarancji-ASO czy ... ? No właśnie, jest alternatywa? |
Autor |
Wiadomość |
tonyhc
Mitsumaniak
Auto: ASX 1.8 150KM
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-01-2014, 12:39 Koniec gwarancji-ASO czy ... ? No właśnie, jest alternatywa?
|
|
|
Jak w temacie. Skończyła mi się gwarancja na ASX, zastanawiam się czy jest sens jeździć do ASO? Może są jakieś lepsze serwisy w Szczecinie lub okolicach? |
_________________  |
|
|
|
 |
Drzemacz
Forumowicz

Auto: Galant E3* 2.0 16v 4g63 6Bolt
|
Wysłany: 10-01-2014, 22:08
|
|
|
Polecam Auto Ars na krakowskiej 59d na przeciwko extra dachu.
Ceny są dobre 120złbrutto roboczogodzina i wszystko jest ustalane z klientem na bieżąco. |
_________________ GALANT E3*
 |
|
|
|
 |
jerzyk1
Forumowicz

Auto: colt 4G15
|
Wysłany: 12-01-2014, 14:55
|
|
|
Drzemacz wiem że ich polecasz bo tam pracujesz. Ja natomiast jako zwykły użytkownik powiem tak:
jak kupiłem colta był on serwisowany w Auto Arsie od 1995 podajże. Colt był tam zostawiany na zasadzie- zróbcie co trzeba. Jak go kupiłem rozrząd był orginalny (przebieg ok 250tys) hamulców z tyłu brak, wszystkie paski w rozsypce, przewody hamulcowe do wymian, cały układ zapłonowy do wymiany.
Wiadomo że jak jedziesz i mowisz że to i to masz na wymiane to inna sprawa Nie odradzam ale też i nie polecam |
_________________ COLT C52 USA |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
|
Wysłany: 12-01-2014, 16:55
|
|
|
ja rowniez nie jestem (bylem) do konca zadowolony z serwisowania u nich carismy ...
moja propozycja jest prosta. nie polecamy miejsc w ktorych pracujemy, tylko opieramy sie na opiniach innych. z tego co wiem, inni uzytkownicy tego forum, tez mieli jakies "ale"
ja nigdzie nie polecilem mojego zakladu,i nie zamierzam tego robic,natomiast post Drzemacza o AutoArsie widze juz ktorys raz |
|
|
|
 |
jerzyk1
Forumowicz

Auto: colt 4G15
|
Wysłany: 12-01-2014, 22:25
|
|
|
To ja polece z kolei serwis autoryzowany kia na prawobrzezu, ul. Szymborskiej. Robia wszyskie auta. Roboczogodzina 90zl bodajze a chlopaki robia szybko
daja gwarancje na robote, ja colta zostawialem im 2 razy. Tata serwisuje tam 3 auta marki kia i jednego sprintera. Nigdy nie mial z nimi problemow |
_________________ COLT C52 USA |
|
|
|
 |
|
|