|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Nakładka na hak holowniczy Lancer 09 <czarny> |
Autor |
Wiadomość |
Krychol
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer Invite 1.5
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-01-2014, 16:35 Nakładka na hak holowniczy Lancer 09 <czarny>
|
|
|
Witam serdecznie Mitsumaniaki!:)
Mam mały problem. W zeszłym tygodniu mój Misiek został okradziony. Otóż komuś przydała się nakładka na tylni zderzak od haka holowniczego oraz nakładka na reling dachowy od bagażnika...(być może te części posiadają jakąś swoją nazwę ale mam nadzieję, że wiecie mniej więcej o co się rozchodzi) Po tym jak trochę ochłonąłem udałem się do salonu aby zapytać czy takowe części można zakupić i jaki byłby ewentualny koszt takowych zakupów. Otóż dowiedziałem się od Pana w salonie Mitsubishi, że tak jednak koszt to 164 zł za dwie części, o których wcześniej pisałem. Zgodzicie się ze mną, ze 164 zł za dwa kawałki plastyku to lekka przesada... Pojeździłem trochę jeszcze po autoszrotach gdzie nie znalazłem niestety tego czego szukałem a w sklepach motoryzacyjnych uzyskiwałem odpowiedzi, że zamienników nie ma. Pozostał jeszcze internet ale tutaj też ciężko z tym tematem. Mój Lancerek średnio wygląda z dziurą w zderzaku. Być może macie drodzy użytkownicy forum taka zaślepkę ale pomożecie chociaż gdzie coś takiego można zakupić...
Pozdrawiam K. |
|
|
|
 |
Trik
Mitsumaniak 1056/KMM

Auto: Lancer 1.5 invite '08
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 39 razy Dołączył: 05 Mar 2008 Posty: 3045 Skąd: Augustów
|
Wysłany: 06-01-2014, 20:20
|
|
|
Krychol napisał/a: | Zgodzicie się ze mną, ze 164 zł za dwa kawałki plastyku to lekka przesada |
To nie jest tak drogo . Sama zaślepka od punktu montażowego bagażnika dachowego 5 lat temu kosztowała 135pln, w ubiegłym roku już ok 70-80pln. Ten koszt jest w miarę akceptowalny, zwłaszcza że zamienników brakuje. |
_________________ Suzuki Ignis 1,2 (2019) |
|
|
|
 |
|
|