|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
prośba o ocenę przed kupnem |
Autor |
Wiadomość |
piotrek-klin
Nowy Forumowicz
Auto: chce miecc
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 12-01-2014, 13:49 prośba o ocenę przed kupnem
|
|
|
Witam wszystkich na forum jestem nowy tutaj .
zwraca sie z prośbą w ocenie auta ,chce kupic 4x4 co sądzicie o tym egzęplarzu ??
http://otomoto.pl/mitsubi...-C31823603.html |
|
|
|
 |
PiotrKw
Forumowicz
Auto: nie Pajero3.2 Touareg3.0 Q74.2
Pomógł: 25 razy Dołączył: 18 Wrz 2010 Posty: 843 Skąd: Trójmiasto
|
Wysłany: 12-01-2014, 22:00
|
|
|
Cięzko ocenić ze zdjęć , poza tym, że wyglancowany, wypastowany , nadkola wysmarowane świeżo mazidłem ( pewnie rama też ) . Ale nie wszędzie , przy rantach nie sięgnęli pistoletem bo opony pewnie przeszkadzały i widać rdzę A to niczego dobrego ramie nie wróży . I przy tej cenie do negocjacji , jeszcze zrobią rozrząd i wymienia gratis wszystkie filtry i oleje . ?????? . To ile ten pojazd był wart ?? |
|
|
|
 |
jakjajaknieja
Nowy Forumowicz
Auto: poszukuję....
|
Wysłany: 14-01-2014, 17:58
|
|
|
Może na Pajero się nie znam, ale auta tak wypicowanego "na handel" to jeszcze nie widziałem. Wszystko nabłyszczone. Nawet barankiem(?) wymalowany od dołu, że niby tak zabezpieczony. Bez zdejmowania czegokolwiek, nadkola przy okazji częściowo pryśnięte. A pod spodem pewnie wszystko się na rudej trzyma. W dodatku z Niemiec. Wali na kilometr. Wcześniej już sam doszedłem do tego ogłoszenia ale od razu się roześmiałem. |
|
|
|
 |
|
|