|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Galant 1991r wersja amerykańska opinia |
Autor |
Wiadomość |
kaziu2007
Nowy Forumowicz
Auto: Galant
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21949 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 04-02-2014, 08:10
|
|
|
Samochód świetny, ale ten egzemplarz sobie raczej odpuść. Za dużo wkładu. Kiedyś był taki niedaleko mnie na sprzedaż, oczywiście też w wersji USA, śliczny czerwony kolor, stan idealny, zarejestrowany, za 2000 zł. Niestety zgapiłem się i nie kupiłem... |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 04-02-2014, 08:57
|
|
|
Dostosuj watek http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=40247
Co do samego auta, korozja na progach, spodach drzwi, dolnej częsci botników przednich, watpie aby to byl problem natury powierzchownej, sądze, że może to sięgac aż po podłoge, rdza także może być ukryta pod tylnym zderzakiem, jeżeli tak będzie to drugie 3tyś zł brakną na doprowadzenie auta do dobrego stanu blacharskiego. Jesteś z Katowic, więc daleko nie masz i możesz osonbiście sprawdzić te taczke, przy okazji może zweryfiukujesz czy problem z biegami to aby nie uszkodzona skrzynia , po obejrzeniu (jezeli bedziesz miał taki zamiar) podziel się opinia |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
kaziu2007
Nowy Forumowicz
Auto: Galant
|
Wysłany: 04-02-2014, 09:15
|
|
|
Co do tego czerwonego galanta za 2000zł to nawet wiem o którym mówisz. Faktycznie tamten był w idealnym stanie. Oczywiście będę tego oglądał, jeszcze dzisiaj się umówie na spotkanie tylko chciałem najpierw orientacyjnie się dowiedzieć jaka jest wartość tego modelu. |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 04-02-2014, 09:22
|
|
|
Jezeli się okaże, że korozja jest bardzo zaawansowana a skrzynia jest padnięta, to 3000zł jest stanowczo wygórowaną ofertą |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
|
|