|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pajero I ogólnie |
Autor |
Wiadomość |
dahu
Forumowicz

Auto: E39A <3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 16 Wrz 2011 Posty: 98 Skąd: Pohulanka
|
Wysłany: 01-02-2014, 15:26 Pajero I ogólnie
|
|
|
Witam , przymierzam się do zakupu kolejnego samochodu z pod znaku trzech diamentów.(a wszystko przez to że odśnieżarką wjechał i uszkodził mi galanta... rozglądam się bo raczej ubezpieczenie uzna szkodę całkowitą :/ )
Padło na Pajero I (krótkiego) i mam kilka pytań do właścicieli owego modelu :
- cena części
- spalanie przy 3.0 V6 gaz / PB
- ogólnie opinia o diesel'u (i czy warto) |
|
|
|
 |
Paweł Ciostek
Nowy Forumowicz
Auto: pajeroI 2,5 td 1989
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-08-2014, 18:52
|
|
|
Jeżeli jeszcze temat jest aktualny to nie jest łatwo o dobre jakościowo części chłamu jest pełno po sklepach i w necie. Szczególnie błotniki przednie są drogie 260 sztuka i jak sa dostępne to szybko znikają. Spalanie w V6 nawet na gazie nie będzie niskie, szczególnie w terenie, diesele ogólnie zarżnięte na 100 procent turbo do roboty w najbliższej perspektywie czasowej nawet jak jest sprawne. Mam 2,5 td spalanie w mieście ok.10 na 100 przy jednym napędzie ogólnie skarbonka ale frajda niesamowita jak go zrobisz. |
|
|
|
 |
|
|