|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
brak przedniego napedu |
Autor |
Wiadomość |
dudas666
Nowy Forumowicz
Auto: pajero
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-02-2014, 14:08 brak przedniego napedu
|
|
|
witam mam taki problem ze jak kiedys jechalem na wlaczonym przednim napedzie zaczol on halasowac tak jak by frez na sprzegielkach sie rozlecial stanelem wylaczylem naped ujechalem kawalek i wlaczylem jeszcze raz tyle ze juz bez halasow itp a napedu nie ma a sprzegielka cale czy to moga byc przeguby czy cos innego?? |
|
 |
pantonik1
Mitsumaniak
Auto: Pajero III 3.2 DI-D Long
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Paź 2007 Posty: 131 Skąd: Lubaczów
|
Wysłany: 27-02-2014, 17:19 w skrzyni es
|
|
|
Przy skrzyni ES gdy rozkręcisz sprzęgiełko (jeśli masz automatyczne) jest taki ząbek, który najczęściej się "kończy". Można naspawywać, albo kupować używki. Ja zmieniłem na manualne i się cieszę i nie boję, że w najmniej nieoczekiwanym momencie ten ząbek pójdzie. Przerabiałem to u siebie kilka razy i w końcu u zbyszkam2 kupiłem manualne. |
_________________ O samochód należy dbać tak samo, jak o kobietę! - bądź bardzo podobnie:-) pantonik1 |
|
|
|
 |
|
|