|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Foteliki w Pajero dla 3 dzieci |
Autor |
Wiadomość |
witkacy
Nowy Forumowicz
Auto: Corolla
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-02-2014, 15:14 Foteliki w Pajero dla 3 dzieci
|
|
|
Dzien Dobry,
Jest taka szansa ze niebawem dolacze do szczesliwego klubu pajera ale jest jeden super wzny dla mnie wrunek.
Jako ze rodzina sie powieksza trzeba tez powiekszyc auto i od razu pomyslalem o Pajero do ktorego sie przymiezalem juz dlugo.
Ale warunek niestety jest taki ze na tylnej kanapie musza sie zmiescic 3 foteliki dzieciece.
Juz wyczytalem ze podobno isofixy sa lipnie rozmieszczone blizej centrum ale czy ktos moglby mi powiedziec czy 3 foteliki bez isofixa zmieszcza sie w drugim rzedzie??
I czy w ewentualnym 3 rzedzie jest szansa na isofix??
Mowa o rocznikach 2011 up.
Ogolnie to jestem mega rozczarowany bo juz sie dobrze napalilem na ten samochod i planowalem dwa isofixy po bokach i trzeci fotelik dla najstarszego w srodku bez iso - taki poddupnik tylko. Kto to wymyslil zeby isofixy na srodku robic!! |
|
|
|
 |
gpls
Forumowicz
Auto: PajeroIV
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-02-2014, 08:13
|
|
|
Kiedys mierzyle się z takim problemem i rozwiazaniem sposrod 4x4 okazal się patrol Y61. Dodatkowo zaleta jego to pelnowymiarowe fotele trzeciego rzedu. |
|
|
|
 |
|
|