|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Firebee 06-04-2007, 21:37 |
GRUPA MITSUMANIAKI |
Autor |
Wiadomość |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-01-2007, 12:56 GRUPA MITSUMANIAKI
|
|
|
Witajcie!
W związku z dopisywaniem przeze mnie nowych klubowiczów, a tym samym do grupy Mitsumaniaki - która to pozwala mieć dostęp do for tylko dla Klubowiczów proszę o podawanie nicka TAKIEGO SAMEGO przy wpisie do Klubu jak i przy rejestracji na forum.
Niestety wiele osób podaje inny nick przy wstąpieniu do KLubu i inny nick przy rejestracji na forum co nie pozwala na dopisanie Was do grupy.
Aktualizuję powoli listę (gdyż dzis ja przejalem wpisywanie do grupy MITSUMANIAKI)
Do tego momentu wpisałem osoby powyżej numeru 0300/KMM - jesli ktoś posiada nr powyżej 300 a nie ma dostępu do działu tylko dla Klubowiczów prosze o podanie prawidłowego nicka, oraz nr klubowego
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|