Kupno synchronizatora i kom0pletnego rozrządu 2.0 Gdi |
Autor |
Wiadomość |
kamieniarz
Nowy Forumowicz
Auto: PAJERO PININ 2.0 GDI 2002R.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-02-2014, 20:10 Kupno synchronizatora i kom0pletnego rozrządu 2.0 Gdi
|
|
|
Witam. Przeszukałem chyba cały net i niestety nigdzie nie znalazłem kompletnego rorządu ani synchronizatora 1 biegu. W serwisie byłem ale cena za synchronizator to 700 zl . Może ktoś poda jakiś namiar na te dwie rzeczy gdzie moge kupić. Dziękuje i pozdrawiam |
|
|
|
 |
yanes
Forumowicz
Auto: O2i SS2 4x4TDI,Audi A5 Q TDI
Pomógł: 5 razy Dołączył: 10 Lip 2009 Posty: 111 Skąd: Podhale
|
Wysłany: 24-02-2014, 21:18
|
|
|
Mam całą skrzynie biegów z uszkodzonym synchronizatorem od "dwójki" gdybym wiedział jak to wygląda do "jedynki" to możemy pogadać na PW. |
|
 |
figi
Forumowicz
Auto: Colt CC4A
Pomógł: 4 razy Dołączył: 23 Paź 2012 Posty: 42 Skąd: Piaseczno
|
|
|
|
 |
kamieniarz
Nowy Forumowicz
Auto: PAJERO PININ 2.0 GDI 2002R.
|
Wysłany: 25-02-2014, 16:06
|
|
|
Dziekuje, yanes odezwę sie do ciebie na pw w poniedziałek. A mam jeszcze pytanie przepaliła mi sie zarówka na desce od podswietlenia napędu i wskaznik paliwa wskazywał rezerwę i tyle było w baku ale na wyświetlaczu pokazywało że moge na tym paliwe przejechać 490km i kurczę to sie stało jak żem wymieniłem zarówkę. I niestety zarówkę wymieniałem na zapalonym zapłonie i pewnie stad ten problem. Odłączyłem akumulator z myślą ze sie zresetuje ale nic wyjąłem cały ekran komputera odpiłem dwie kostki i tez sie nie zresetował nie wiem juz co jeszcze mogę odłączyć aby się wykasował ten ekranik. Jakieś pomysły? Aha jak by co posiadam INSTRUKCJE OBSŁUGI w jezyku polskim do Pajero Pinin 2.0 GDI to jak by komuś była potrzebna to wyśle na mailem. Chyba że jest gdzieś na forum ogólnodostępna. |
|
|
|
 |
|