|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
nadkola?? |
Autor |
Wiadomość |
pantonik1
Mitsumaniak
Auto: Pajero III 3.2 DI-D Long
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Paź 2007 Posty: 131 Skąd: Lubaczów
|
Wysłany: 27-02-2014, 17:08 nadkola??
|
|
|
Witam kolegów zastanawia mnie, jak macie rozwiązany problem z nadkolami tył w swoich Pajerach Longach. Oficjalnie nic takiego nie ma, a mam teraz samochód u blacharza i to co zobaczyłem odrobina mnie przeraziła. Powinienem jednak zakupić te nadkola. do przodu są - do tyłu nie Może z jakiegoś innego pasują? |
_________________ O samochód należy dbać tak samo, jak o kobietę! - bądź bardzo podobnie:-) pantonik1 |
|
|
|
 |
Dracon40
Forumowicz
Auto: Pajero II '91
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-03-2014, 21:26
|
|
|
Dziś montowałem snorkel. Taka mnie ochota naszła... Mam takie śmieszne plastiki na nadkolach w mojej pojarce. Z zewnątrz wszystko OK Ale...
Ale... zachciało mi się zdjąć jedno od strony pasażera z przodu i... masakra!!
Jedna wielka dziura, więc co robić?
Latem remont ramy, to i plastiki pójdą na bok i trzeba będzie je zrobić. Zdjęć nie zamieszcza, bo nie będę straszył I tak wszyscy mają tak samo
A jutro się jakoś to podklei do czasu remonta |
|
|
|
 |
|
|