Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: glina
29-05-2014, 14:07
[Cari 1.8 GDI] Carisma 1.8 GDI z komisu
Autor Wiadomość
oran 
Forumowicz
Mitsu

Auto: Galant 4G63 SOHC Automat
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 06-03-2014, 00:50   [Cari 1.8 GDI] Carisma 1.8 GDI z komisu

Byłem, widziałem - lakier mega, aż dziwne, no ale wszystko na pierwszy rzut oka dobrze spasowane więc raczej nie było malowane.

Lekkie rozprucie na fotelu przez okno widziałem, ale nie siedziałem wewnatrz, wiec i nie odpalalem, bo juz był komis zamknięty. 3400 + prowizja komisu, więc pewnie po jakichs targach cena ostateczna wraz z prowizją mi wyjdzie te 3400 własnie.

http://www.jelcar.pl/265-...hi-carisma.html

Ciekaw jestem silnika, w ogóle no wydaje mi się, że ZA TANIO, a jak wiadomo okazji w komisach to już na 100% nie ma...

Tyle, że stoi od grudnia z tego co widzę. W komisie obniżają ceny jak nie schodzi auto?

[ Dodano: 06-03-2014, 11:30 ]
Więc tak, jest nie zarejestrowana, to na pewno dlatego taniej, jednak dobrze popatrzyłem i widać inną odległość w spasowaniu między błotnikiem prawym a drzwiami, z drugiej strony jest zdecydowanie mniejsza szczelina i równomiernie rozłożona, natomiast lakier wygląda ekstra i nie różni się na tych błotnikach i drzwiach od reszty niczym...

guner 
Forumowicz

Auto: Carisma 1,6 2003
Wysłany: 06-03-2014, 21:50   

Jak samochód jest do rejestracji i opłat to dolicz sobie te 1500 zł. Wartość samochodu rośnie już do blisko 5 tys zł a więc tak super cenowo już nie jest. Samochód 15 letni z silnikiem GDI, który nie ma dobrej opinii na rynku i przez to cena jest niższa.
Osobna rzecz jaka mnie dziwi to prowizja komisu. Na ich stronie jest cena 3,4 tys zł. Z tego co piszesz trzeba coś jeszcze im dopłacić. Dlaczego ma to robić kupujący a nie ten co samochód wstawił do komisu? Jak chcą coś więcej niech ta kwota będzie zawarta od razu w cenie samochodu.

oran 
Forumowicz
Mitsu

Auto: Galant 4G63 SOHC Automat
Wysłany: 08-03-2014, 17:43   

250 zł sobie krzyczą tej prowizji, nie wiem czemu tak dziwnie to jest...

800 zł trzeba doliczyć bo akcyze opłacili i tłumaczenie zrobione, trza przegląd + rejestracja + recykling. To wychodzi tak 800 z groszami (chyba, że pierwszy przegląd jest droższy, bo nie pamiętam już).

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi