|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
antynapad szwankuje |
Autor |
Wiadomość |
Kolaszusza [Usunięty]
|
Wysłany: 29-01-2007, 22:03 antynapad szwankuje
|
|
|
Witam wszystkich
Złapał mróz i miałem problem z otwarciem drzwi bo mi zamarzły. Udało mi się otworzyć drzwi od strony pasażera i otworzyłem drzwi kierowcy od środka (normalnie za klamkę tylko łatwiej było je wypchnąć niż ciągnąć za klamkę), ale do rzeczy.
Zdezaktywowałem system antynapadu, po czym podczas jazdy zaczął mi się on samoczynnie uruchamiać. Zapala się dioda alarmu i jeśli go nie zdezaktywuję (tak jak za każdym razem przy uruchomieniu silnika czy gdy ktoś wsiądzie do samochodu) to zapłon zostaje odcięty. Może ktoś miał jakieś doświadczenia z tym systemem. Ma on chronić a utrudnia jeśli nie uniemożliwia jazdę.
Przy okazji czy ktoś wie może czy można ten system trwale zdezaktywować i czy można to zrobić tylko w ASO Mitsubishi czy raczej u speca od autoalarmów?
Będę wdzięczny za jakieś sugestie w tej sprawie. |
|
|
|
 |
mlun
Mitsumaniak Fanatic of GDI

Auto: Carisma 98 GDI LS
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 30 razy Dołączył: 01 Sie 2006 Posty: 2834 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 29-01-2007, 23:09
|
|
|
A masz jakiś guzik do tego antynapadu? Jesli tak to potrzymaj go dlugo i moze zadziala.Ja tak robilem u sibie. |
_________________ Carisma 1,8 GDI Honda Accord VII 2.0 |
|
|
|
 |
|
|