Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Gene
24-03-2014, 14:50
Czy ktos zna to auto?
Autor Wiadomość
bluecd 
Mitsumaniak

Auto: 3.2 DiD 2004 Long E20
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 23-03-2014, 17:02   Czy ktos zna to auto?

Czolem !

Czy ktos moze kojarzy to autko albo wie cokolwiek o nim:
http://rpm.otomoto.pl/mit...-C32604391.html

z gory dzieki dzieki na info

Pahiero

Sebastian_T 
Forumowicz

Auto: Pajero 3.2, 2011
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 23-03-2014, 17:15   

Zna :-) Jeździłem nim 6 lat, teraz go oddałem do tego komisu (sam wziąłem IV).
Od razu piszę, co jest, czego nie ma ;-) Co dwa lata był przeglądany u Zbyszka, pomiędzy Zbyszkiem był przeglądany/serwisowany w AutoTW. W zeszłym roku zmienione ślizgi rozrządu (u Zbyszka), oleje (w tym skrzyni). Dwa lata temu tarcze hamulcowe.
Był lekko bity w prawy tylny błotnik (więc może wyjść na pomiarze lakieru). W zeszłym roku zrobiłem mu reparaturki tylnych kół (wycięte ranty i zrobione nowe). Zabezpieczony od spodu na ciepło.
Filtr paliwa zmieniany co 5 tys. km. Bak nie zmieniany. Z pompą do tej pory nie miałem problemów żadnych.
W środku CB Herbert I (made in Philippines ;-) ), wsadzony w przednią półkę. Radio zmienione na multimedialne (GPS, DVD, DVB-T), oryginalne zostawiłem (więc jakby co, się pytaj w komisie), przewody od oryginalnego wyprowadzone do schowka pasażera - bo bez oryginalnego nie wyregulujesz np. zegarka na wyświetlaczu głównym.
Zimowe opony były po 1 sezonie, na alufelgach 16. Letnie mają 3 sezony, na alu 18.
Wymienione tylne światła - w górnych kierunki, postojowe/stop, wsteczny, w dolnych w zderzaku zostały kierunki plus przecimgielne (dwa - prawy i lewy). Przechodził spokojnie przeglądy.
Z przodu dalekie reflektory - podpięte pod długie (czyli zgodnie z tym, co do przeglądu trzeba) plus pod kierownicą ma czerwony prztyczek, którym można je włączyć niezależnie od pozostałego oświetlenia.

Generalnie nic się nie działo.

Odpowiedz do tematu