|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
przeciek na wtrysku |
Autor |
Wiadomość |
lawenda1975 [Usunięty]
|
Wysłany: 30-01-2007, 13:54 przeciek na wtrysku
|
|
|
Jestem początkująca więc proszę o wyrozumiałość. Jeżdżę Carismą 1,8 98 rok (gaz). Dostałam ten samochód w przencie i do tej pory wszystko było w jak najlepszym porządku. Niestety od kilku dni czułam wyraźny zapach benzyny. Zauważyłam też spore ubytki w baku. Mój brat stwierdził, że sprawa jest dość poważna, bo "cieknie oring na uszczelnieniu wtrysku". W dodatku poprzedni właściciel jak to brat stwierdził "obkleił całość taśmą więc pewnie będzie problem z jakąś częścią".
Czy to rzeczywiście coś poważnego i gdzie pytać o części np. ten nieszczęsny oring.
Renia |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 162 razy Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 6011 Skąd: Przemyśl
|
Wysłany: 30-01-2007, 21:28
|
|
|
Popytaj w ASO bo zabawa z używką ze szrotu lub rozbiórki IMHO jest tu niewskazana choćby ze względu na możliwość pożaru auta. |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
|
|