[1.8 GDI] Klucz dokół |
Autor |
Wiadomość |
shagger
Forumowicz

Auto: Pajero Pinin GDI 1,8
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-05-2014, 11:54 [1.8 GDI] Klucz dokół
|
|
|
Witam!
Brakuje mi oryginalnego klucza do kół i tej wajchy zagiętej w haczyk na końcu. Do pinina ciężko to dokupić ale jest pełno do innych Miśków np: Carisma, Space Star. I tu pytanie. Czy klucz do kół z innego miśka pasuje rozmiarem do śrub w Pininie? Jaki w ogóle Pinin ma rozmiar śruby do koła? |
|
|
|
 |
jawaldek
Mitsumaniak
Auto: Pajero 2.5 TDI manual 93
Zaproszone osoby: 3
Pomógł: 75 razy Dołączył: 25 Mar 2008 Posty: 2238 Skąd: Polska
|
Wysłany: 08-05-2014, 12:08
|
|
|
shagger napisał/a: | Czy klucz do kół z innego miśka pasuje rozmiarem do śrub w Pininie? | nie jest to jakiś klucz "specjalite dela mezą " Pasuje każdy z innego samochodu aby tylko wymiarowo pod śrubę podchodził. Najprościej podjechać do wulkanizatora ->> mają cały przegląd wymiarowy albo zakupić krzyżakowy najlepiej składany (mało miejsca zajmie) i masz wszystkie rozmiary shagger napisał/a: | wajchy zagiętej w haczyk na końcu | mam to w samochodzie ale tak na dobrą sprawę to nie mam pojęcia do czego to ma służyć ->> do zdejmowania dekla ?? czy do podważania zapinek w tapicerce ?? |
_________________ http://mudmania4x4.com.pl/
 |
|
|
|
 |
shagger
Forumowicz

Auto: Pajero Pinin GDI 1,8
|
Wysłany: 08-05-2014, 12:14
|
|
|
Tylko ja nie chcę krzyżakowego bo zajmuje dużo miejsca a ten oryginalny zmieściłby się pod"podłogą" bagażnika w moim Pininie a wiadomo że miejsca tam za dużo nie ma. Może ktoś wie jaki ma rozmiar śruba do koła z pinina? |
|
|
|
 |
yanes
Forumowicz
Auto: O2i SS2 4x4TDI,Audi A5 Q TDI
Pomógł: 5 razy Dołączył: 10 Lip 2009 Posty: 111 Skąd: Podhale
|
|
|
|
 |
jawaldek
Mitsumaniak
Auto: Pajero 2.5 TDI manual 93
Zaproszone osoby: 3
Pomógł: 75 razy Dołączył: 25 Mar 2008 Posty: 2238 Skąd: Polska
|
Wysłany: 08-05-2014, 16:35
|
|
|
shagger napisał/a: | Tylko ja nie chcę krzyżakowego bo zajmuje dużo miejsca a ten oryginalny zmieściłby się pod"podłogą" bagażnika w moim Pininie ? | są też składane |
_________________ http://mudmania4x4.com.pl/
 |
|
|
|
 |
|