|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Renowacja mebli w Radomiu |
Autor |
Wiadomość |
luckyluck
Mitsumaniak

Auto: EA5W V6 Avance '99
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 26 Wrz 2008 Posty: 960 Skąd: Znad Pilicy
|
Wysłany: 22-05-2014, 12:39 Renowacja mebli w Radomiu
|
|
|
Siema Radomianie
Czy ktoś poleci mi jakiś dobry zakład, który zajmuje się renowacją mebli? Mam do odnowienia bardzo stary kredens i potrzebuję sprawdzonego fachowca |
_________________ Bydlak
 |
|
|
|
 |
sebcio_rdm
Forumowicz sebcio_rdm

Auto: Galant 2.5 v6 Avance 01'
|
Wysłany: 30-05-2014, 22:41
|
|
|
Kurczę widzę, że nikt nie zna osoby do renowacji mebli. więc się zapytam w jaki sposób renowacja, tylko lakierowanie, czy może coś więcej? |
_________________ Co mówi Galant do rdzy... zapraszam na kielicha
 |
|
|
|
 |
luckyluck
Mitsumaniak

Auto: EA5W V6 Avance '99
Pomógł: 3 razy Dołączył: 26 Wrz 2008 Posty: 960 Skąd: Znad Pilicy
|
Wysłany: 01-06-2014, 19:24
|
|
|
Kredens około stuletni, trochę podjedzony przez korniki więc trzeba wypełnić, polakierować, uchwyty też trzeba byłoby dorobić, bo nie wszystkie są. Ogólnie stan kredensu jak na sto lat dobry ale żeby do salonu wstawić trzeba troszkę odnowić. Szukałem w internecie jakiejś informacji o renowacji w Radomiu, ale słabo z takową. Znalazłem tylko Reno-mebel na Ogrodniczej ale nikt nie odbiera telefonu. |
_________________ Bydlak
 |
|
|
|
 |
|
|