Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
MITSUMANIAKOWE GADŻETY
Autor Wiadomość
bielak930
[Usunięty]

Wysłany: 24-11-2013, 20:32   MITSUMANIAKOWE GADŻETY

Cześć wszystkim.
Czy ktoś z was ma może w posiadaniu jakieś gadżety klubowe na sprzedaż? W innych regionach pewne osoby zajmują się dystrybucją gadżetów. Czy od Podlaskiego jest ktoś taki na forum?
Ostatnio zmieniony przez marycjusz 24-04-2014, 11:20, w całości zmieniany 1 raz  

cwaniak 
Mitsumaniak

Auto: Lancer 1.8 DI-D 115KM
Kraj/Country: Belgium
Wysłany: 25-11-2013, 17:07   

Nikt się nie zajmuje. W Podlaskim zamawiasz na własna rękę. Było takie pomyślenie aby w Grafix-ie były dostępne. Ale raczej nie będą, wielka szkoda :( Klik na sklep

Mitsubishi CARISMA 02r 1.9 DI-D

Mitsubishi CARISMA 01 1.6 16V sprzedana dla trol81

bielak930
[Usunięty]

Wysłany: 27-11-2013, 21:09   

Miałem nadzieję, że może ktoś z Podlaskiego ma jeszcze kilka sztuk małych czerwonych naklejek ze znaczkiem Mitsu i podpisem Mitsumaniaki :p

btomek 
Mitsumaniak

Auto: MONTERO SPORT AWD 3.0V6 '03
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 08-01-2014, 16:04   

Ja mam chyba gdzieś jeszcze kilka zapachów klubowych ;)

marycjusz 
Mitsumaniak
marycjusz

Auto: SIGMA 3.0 V6 24v
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 24-04-2014, 11:15   

Słuchajcie , możemy zrobić tak : każdy kto chce coś z naszego sklepu klubowego (naklejki, ramki na rejestracje, czapki itp) niech wypisze tu co potrzebuje np w ten sposób :

1. marycjusz : Naklejka klubowa - Logo Mitsumaniaki / kolor czarny x 2 szt (2 zł)

i zrobimy zbiorowe zamówienie - wyjdzie Wam taniej, bo indywidualnie kupisz np 2 naklejki po 2zł ale zapłacisz za przesyłkę 15 zł :D - więc lepiej zrobić to zbiorowo.

Ja to ogarnę - warunek : musicie mi zaufać i porobić przelewy na moje konto - sorry ale ja za wszystkich nie założę, bo kupię to za swoją kasę, potem nie wszyscy pojawią się na zlocie i ja zostanę z gadżetami za które zapłacę własnymi pieniędzmi ;P Więc jeżeli odpowiada Wam taka opcja to możemy tak zrobić. Wpisujcie tu kto co potrzebuje - ogarniamy to do 10 maja i po tym terminie ja składam zbiorowe zamówienie które przyślą mi do chaty - a potem gadżety rozdam na spocie na koniec maja.
PASUJE ?
SIGMA KOMBI 1993, 3.0 V6 12v, 170KM (Brat)
DIAMANTE KOMBI 1995 3.0 V6 12v,170 KM (BRAT)
Duży Polski Fiat :) (brat)

Galant E56A USA, 1993, 2.4 DOHC 160 KM sprzedany dla WillyTheThird
Mój były Galant E54A 2.0 V6 1995 M/T (Sprzedany)
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=70368

Fiatolot : http://forum.mitsumaniaki...der=asc&start=0

Odpowiedz do tematu